شاخص‌های توزیع اعتبارات اصلاح شود

نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر همه شاخص‌ها براساس جمعیت و وضعیت عمران و آبادانی هر منطقه است در حالی که باید شاخص‌ها به نحوی پیش‌بینی شود تا براساس اصل 48 قانون اساسی بی‌عدالتی اتفاق نیفتد.
مصطفی افضلی‌فرد در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اردبیل،‌ اظهار کرد: ما مکاتبات بسیار زیادی در مورد راه‌آهن اردبیل داشتیم و چهارم خرداد امسال از وزیر راه و شهرسازی گزارش دقیقی از آخرین وضعیت راه‌آهن و اقدامات فنی انجام شده جویا شدیم که هنوز پاسخ شفاف و روشن در این زمینه ارائه نشده است.وی تصریح کرد: به رغم آن که 700 میلیارد تومان در سفر رئیس جمهور برای تکمیل راه‌آهن اردبیل – میانه تخصیص شده بود اما پیش‌بینی 48 میلیارد تومان اعتبار در بودجه امسال هیچ همخوانی با رقم وعده داده شده رئیس جمهور ندارد و ما تذکر جدی به وزیر راه و شهرسازی داده‌ایم تا در این زمینه ابهام‌زدایی کند.نماینده مردم اردبیل،‌ نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشخص نبودن فاینانس چینی 200 میلیون یورویی و اهتمام برای اختصاص اعتبار راه آهن از محل صندوق توسعه ملی گفت: همه نگرانی نمایندگان استان این است که مبادا این پروژه مورد بی‌توجهی قرار گرفته و یا غفلتی در این زمینه انجام شود.افضلی‌فرد افزود: از وزیر راه و شهرسازی خواسته‌ایم تا مشکلات فنی و ایرادهای احتمالی را با راهکار فنی دنبال کرده و پیگیری کند و به نظر می‌رسد بهترین مسیر برای اجرای این پروژه، مسیر اردبیل – میانه است که دولت اعلام کرده در مدت سه سال این پروژه آماده بهره‌برداری است.
وی به تقسیم اعتبارات استانی با شاخص‌های عادلانه در بین مناطق مختلف اشاره کرد و ادامه داد: در حال حاضر همه شاخص‌ها براساس جمعیت و وضعیت عمران و آبادانی هر منطقه است در حالی که باید شاخص‌ها به نحوی پیش‌بینی شود تا براساس اصل 48 قانون اساسی بی‌عدالتی اتفاق نیفتدافضلی‌فرد ضرورت تجدید نظر در شاخص‌های توزیع اعتبارات استانی را ضروری خواند و بیان کرد: ما به یک تغییر کلی در این حوزه نیازمندیم تا بدون اعمال نفوذ و برخی بی‌عدالتی‌ها و بی‌انصافی‌ها زمینه نامهربانی به برخی از مناطق فراهم نیاید.وی با انتقاد از برخی بی‌توجهی‌ها نسبت به زیرساخت مسکن مهر گفت: برخی از شرکت‌های تعاونی به وظایف خود عمل نکردند و به دلیل اهمال در انجام تعهدات مردم متضرر شده‌اند و باید به سرعت از این شرکت‌ها خلع ید انجام شود.وی ضرورت توسعه بیمارستان 32 تختخوابی نمین با 500 میلیون تومان اعتبار و اخذ مجوز احداث کمربندی هیر، شهرک تخصصی آب در نیر، منطقه نمونه گردشگری بولاغلار و همچنین تکمیل برخی از پروژه‌ها در حوزه آب و فاضلاب را در اولویت کاری برشمرد.نماینده مردم اردبیل،‌ نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی افزود: نمایندگان استان نیز اعتبار 10 میلیارد تومانی خود را به تکمیل پروژه‌های آب شرب روستاها، تکمیل سد معیشتی،‌ کانال‌کشی، آبرسانی در مناطق شهری، عمران شهری و رفع موانع توسعه گردشگری اختصاص دادند.انتهای پیام/62001/ل/ذ30/ف4004.
اردبیل - مصطفی افضلی‌فرد - نماینده مردم اردبیل در مجلس
مصطفی افضلی‌فرد
00:05 - 3 تیر 1394

1 بازنشر
2 بازدید




1 پاسخ