تخریب و حرمت‌شکنی عتبات عالیات ماموریت استکبار است

امام جمعه اردبیل گفت: حرمت‌شکنی و تخریب عتبات عالیات ماموریت سخیفی است که استکبار جهانی آن را انجام می‌دهد و تلاش بر این است تا با کمک داعش این اماکن مقدس مورد بی‌حرمتی قرار گیرند.
به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، آیت‌الله سید حسن عاملی صبح امروز در جلسه شورای هماهنگی ستاد بازسازی عتبات عالیات در اردبیل اظهار کرد: حرکتی که داعش در ماه‌های اخیر در کشورهای اسلامی و قلب جهان اسلام انجام می‌دهد نمودی از جاهلیت مدرن و نادانی همراهان این گروه افراطی است که به هر قیمتی تلاش می‌کنند تا آثار و ابنیه‌ای مقدس و تاریخی را به هر نحو ممکن از بین ببرند.وی افزود:‌ داعش به نمایندگی از استکبار جهانی ماموریت یافته است تا در این زمینه ورود پیدا کرده و کار بی‌ثمر خود را دنبال کند که به همین جهت باید امت اسلامی هوشیار و با بصیرت در صحنه حاضر شده و این ترفند استکبار را خنثی کند.امام جمعه اردبیل اهمیت ساماندهی و بازسازی عتبات عالیات را برای حضور زائران و مشتاقان اهل بیت(ع) یادآور شد و گفت: این امکان مقدس در حقیقت محل رجوع و تجمع امت اسلامی و نشانی از وحدت شیعیان است.عاملی با اشاره به عشق و علاقه مردم استان به ائمه اطهار (ع) به ویژه سیدالشهدا (ع) و یاران باوفایش بیان کرد: اگر فعالیت‌هایی نیز از سوی ستاد بازسازی عتبات عالیات استان انجام می‌شود باید به صورت عینی و ملموس باشد تا مردم نیز در جریان این فعالیت‌ها و تشویق و ترغیب برای کمک به بازسازی این اماکن مقدس قرار گیرند.وی ادامه داد: قطعا اعتبارات و کمک‌های مردمی که در این مسیر جمع‌آوری می‌شود به امر بازسازی عتبات عالیات منجر شده و در این زمینه هزینه خواهد شد که شبهه‌افکنی برخی از رسانه‌ها در این زمینه جز حرف‌های زاید و دروغ چیز دیگری نیست.
نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل در پایان با قدردانی از تشکیل ستاد ویژه پزشکان استان اردبیل برای کمک به زائران گفت: برای اولین بار این ستاد را پزشکان استان اردبیل راه‌اندازی کردند تا در ایام راهپیمایی اربعین حسینی در این مسیر حاضر شده و به زائران و شیعیان ارائه خدمت کنندانتهای پیام/62004/ر30/ف4004.
اردبیل - حجت‌الاسلام سید حسن عاملی - امام جمعه اردبیل
12:05 - 3 خرداد 1394

1 بازنشر
0 بازدید




1 پاسخ