اجرای طرح مودت در آستان امامزادگان شهرستان طارم
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه طارم از اجرای طرح مودت در آستان امامزادگان این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، حبیب ابراهیمی ظهر امروز در جریان بازدید از اجرای طرح توسعه آستان امامزادگان طارم اظهار کرد: طرح مودت با هدف توسعه و بازسازی امامزادگان در شهرستان طارم اجرا میشود.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته مشارکت مردم در طرح مودت مطلوب بود، اضافه کرد: سال قبل فقط از محل اجرای این طرح 2 هزار و 200 کیلومتر از راه منتهی به امامزاده حیدر (ع) گیلوان هموار سازی شد.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان طارم با بیان اینکه در برخی از امامزادگان نیز هم اکنون طرح توسعه و بازسازی با کمک مردم در حال انجام است، تصریح کرد: از جمله این امامزادگان، امامزاده هاشم و عوف (ع) آببر است که گنبد آنها بازسازی شده است.
وی با اشاره به اینکه قریب به 40 درصد از ساخت گنبد این امامزادگان تکمیل شده است، اضافه کرد: کل مراحل ساخت و تکمیل این گنبد 100 میلیون تومان اعتبار نیاز دارد.
ابراهیمی همچنین از اجرای مراحل ساخت و توسعهای در امامزاده قاسم (ع) کلوییم خبر داد و گفت: برای توسعه این امامزاده نیز 45 میلیون تومان هزینه شده است.
وی همچنین به مراحل ساخت و توسعه امامزادگان مدفون در بندرگاه طارم که شامل امامزاده ابراهیم (ع) و امامزاده خدیجه (س) اشاره داشت و تصریح کرد: مراحل توسعهای این امامزادگان در مرحله سفیدکاری قرار دارد.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان طارم ادامه داد: طبق برآورد صورت گرفته برای طرح توسعهای امامزاده ابراهیم (ع) بندرگاه 150 میلیون تومان و امامزاده خدیجه (س) نیز 30 میلیون تومان اعتبار هزینه شده است.
وی با اشاره به نقش تاثیرگذار کمکهای مردمی در ساخت، بازسازی و توسعه امامزادگان اضافه کرد: این کمکها منجر به افزایش جذب گردشگران مذهبی و همچنین شناساندن بهتر امامزادگان شده است.
انتهای پیام/73005/ر20/ژ1001
13:01 - 27 اردیبهشت 1394