شعار نه شرقی نه غربی مورد توجه سازمان دانش‌آموزی است

مدیر آموزش و پرورش زیرکوه گفت: شعار نه شرقی نه غربی مورد توجه سازمان دانش‌آموزی است و آفت‌هایی که امروز در جامعه دیده می‌شود می‌تواند توسط فرهیختگان سازمان دانش‌آموزی رفع شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از زیرکوه؛ علیرضا مهدی‌پور پیش از ظهر امروز در مراسم سالروز تاسیس سازمان دانش‌آموزی در جمع مربیان و دانش‌آموزان عضو سازمان دانش‌آموزی زیرکوه اظهار داشت: آنچه برای ما مهم است این است که در کنار مسائل آموزشی و تربیتی، رشد مسائل اعتقادی دانش‌آموزان نیز مورد توجه قرار بگیرد.وی افزود: باید در مسیری حرکت کنیم که علاوه بر مسائل درسی، مسائل اعتقادی، اجتماعی، سیاسی و مسائلی که دانش‌آموزان را به این خود باوری برساند که می‌توانند در آینده کشور موثر باشند مورد توجه قرار بگیرد.مدیر آموزش و پرورش زیرکوه تصریح کرد: در سازمان دانش‌آموزی، ارتقای شخصیت دانش‌آموزان ارج نهاده شده و اگر دانش‌آموزان سرخورده شوند کسانی که در آینده سکاندار منصب‌ها خواهند بود افرادی شکست‌خورده و نا امید و سرخورده خواهند بود.مهدی‌پور با بیان اینکه شعار نه شرقی نه غربی مورد توجه سازمان دانش‌آموزی است، افزود: آفت‌هایی که امروز در جامعه دیده می‌شود می‌تواند توسط فرهیختگان سازمان دانش‌آموزی رفع شود.وی گفت: اعتقاد به نظام و انقلاب و اصل ولایت فقیه جزء موضوعاتی است که در اساسنامه سازمان دانش‌آموزی آمده است و مدیران این سازمان نیز به این امر توجه ویژه‌ای دارند.مدیر آموزش و پرورش زیرکوه گفت: خوشحالیم که رویکرد سازمان دانش‌آموزی رویکرد دین‌مداری و رویکرد پرورش دانش‌آموزان انقلابی و توانمند برای ادامه راه شهدایی است که به برکت خون این شهدا شاهد تحقق مسائل سیاسی و اقتصادی در سطح شهرستان، استان و کشور هستیم.
مهدی‌پور ادامه داد: حضور دانش‌آموزان در مسائل سیاسی، اقتصادی و اجتماعی جزء مواردی است که باید در گروه‌ها و کارگروه‌های سازمان دانش‌آموزی تذکر داده و کار بشود و تلاش می‌کنیم دانش‌آموزانی را تربیت کنیم که در کنار مسائل آموزشی دانش‌آموزانی باشند همچون حسین فهمیدهوی همچنین به نقش سازمان دانش‌آموزی در برگزاری مسابقات و جشنواره‌ها اشاره کرد و گفت: با تلاش همکاران سازمان دانش‌آموزی 580 اثر از همکاران فرهنگی و دانش‌آموزان شهرستان زیرکوه به دبیرخانه جشنواره پرسش مهر ریاست جمهوری در مرکز استان ارسال شده است.معاون سازمان دانش‌آموزی خراسان جنوبی نیز ضمن تبریک 21 اردیبهشت‌ماه سالروز تاسیس سازمان دانش‌آموزی با بیان اینکه سازمان دانش‌آموزی با هدف حل مشکلات مدیریتی در آموزش و پرورش تاسیس شده است، اظهار داشت: رسالت سازمان دانش‌آموزی فقط گارد و حمایل و غیره نباید باشد بلکه اصل بر ساختن انسانی کامل و مفید برای اجتماع از بین دانش‌آموزان است.سید ابوالفضل احمدی خبرگزاری پانا را از افتخارات آموزش و پرورش عنوان کرد و گفت: استفاده از ظرفیت بزرگ دانش‌آموزان و پوشش اخبار جای جای کشور توسط خبرنگاران دانش‌آموز یکی از افتخارات سازمان دانش‌آموزی و آموزش و پرورش است.انتهای پیام/69031/س40/ض1002.
آرم سازمان دانش آموزی
12:27 - 21 اردیبهشت 1394

1 بازنشر
15 بازدید




1 پاسخ