اقتدار ارتش ایران فرامنطقهای است
امام جمعه موقت تالش گفت: امروز اقتدار ارتش جمهوری اسلامی ایران فرامنطقهای شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از تالش، حجتالاسلام محمدامین نقدی امروز در نماز جمعه این شهر با قدردانی از مردم در استقبال از رئیس جمهوری اظهار کرد: استقبال مردم از رئیس جمهور نشانه مهماننوازی گیلانیهاست.
وی با بیان اینکه میزبانی مردم گیلان از دیرباز زبانزد خاص و عام بوده است، افزود: امیدواریم با سفر رئیس جمهور به گیلان و بازدید وزرا از شهرستانها شاهد تحولات بسیار خوبی در حوزههای مختلف باشیم.
خطیب موقت تالش تصریح کرد: با سفر وزیر بهداشت و درمان به تالش امیدواریم پروژه نیمهکاره بیمارستان سرعت بیشتری گیرد.
وی اظهار امیدواری کرد تا پایان سال 95 پروژه بزرگ درمانی تالش مورد بهرهبرداری قرار گیرد.
نقدی از استقبال مردم تالش از قاضیزاده هاشمی وزیر بهداشت و درمان قدردانی کرد.
وی با اشاره به در پیش بودن سالروز تاسیس سپاه خاطرنشان کرد: اگر سپاه نبود کشور هم نبود و باید قدردان تلاش این بزرگواران انقلاب اسلامی باشیم.
امام جمعه تالش با اشاره به فرا رسیدن روز ارتش و تبریک این روز یادآور شد: امروز ارتش جمهوری اسلامی ایران مقتدر بوده و اقتدار آن فرامنطقهای شده است.
وی 29 فروردین را بدون تردید یک روز بزرگ و سرافراز در تاریخ انقلاب اسلامی عنوان کرد.
انتهای پیام/2300/ب20/ث3001
15:36 - 28 فروردین 1394