پرداخت زکات باعث استقرار عدالت اجتماعی در جامعه میشود
فرماندار پارسیان زکات را باعث استقرار عدالت اجتماعی در جامعه دانست و گفت: استقرار عدالت اجتماعی در گرو پرداخت زکات است تا توازن بین غنی و فقیر بوجود بیاید.
به گزارش خبرگزاری فارس از پارسیان، محمد رادمهر ظهر امروز در مراسم افتتاح همایش منطقهای زکات پارسیان، همدلی و همزبانی دولت و ملت را زمینه توسعه پایدار کشور دانست.
وی افزود: یکی از وظایف حکومت اسلامی پرداختن به احکام الهی است که یکی از این واجبات زکات است و در شهرستان ما این واجب الهی مورد توجه ویژه مردم قرار دارد.
فرماندار پارسیان گفت: استقرار عدالت اجتماعی در گرو پرداخت زکات است تا توازن بین غنی و فقیر بوجود بیاید.
رادمهر رتبه دوم پرداخت زکات شهرستان در مجموع استان را نشان از اعتقاد راسخ مردم به این واجب دانست و گفت: شورای زکات شهرستان با تبیین موضوع زکات در شهرستان توانسته قدمهای خوبی در زمینه توسعه برخی زیرساختها بردارد که از فواید آن عموم مردم استفاده خواهند کرد.
انتهای پیام/88010/ط10/ژ1001
15:13 - 20 فروردین 1394