مذاکرهکنندگان ایرانی از نرمش قهرمانانه سرافراز بیرون آمدند
امام جمعه موقت دامغان گفت: مذاکرهکنندگان کشور توانستند از نرمش قهرمانانه سرافراز بیرون بیایند.
به گزارش خبرگزاری فارس از دامغان، حجتالاسلاموالمسلمین حسن رستمیان صبح امروز در جمع شماری از مردم و مسئولان شهرستان دامغان با اشاره به مذاکرات هستهای اظهار کرد: به تمام مذاکرهکنندگان کشور خدا قوت میگوییم؛ کسانی که توانستند در سایه حمایتهای مقام معظم رهبری از این نرمش قهرمانانه سرافراز بیرون بیایند و امیدواریم راه ما با این روش ادامه داشته باشد.
وی با اشاره به نامگذاری امسال از طرف مقام معظم رهبری به عنوان سال دولت و ملت؛ همدلی و همزبانی گفت: این شعار نقشه راهی برای ملت و دولت است؛ ملت و دولت باید همدلی و همزبانی داشته باشند و اقتدار دولت و ملت مدنظر قرار گیرد.
امام جمعه موقت دامغان اضافه کرد: ایام تعطیلات سال نو به پایان رسیده است و از تمام متصدیان ستاد تسهیلات نوروزی و کسانی که زمینه اسکان مسافران نوروزی را فراهم آوردند، تقدیر میشود.
رستمیان ادامه داد: بر طبق آمارها امسال شهرستان دامغان پذیرای 86 هزار نفر بود که این رقم نسبت به سال گذشته 35 درصد رشد داشته است.
امام جمعه موقت دامغان افزود: مسئولان از این فرصت باید در زمینه اشتغال جوانان استفاده کنند؛ امیدواریم بتوانیم در سال آینده خدمترسانی مناسبتری به مسافران نوروزی داشته باشیم.
انتهای پیام/2249/ز20/د1000
09:23 - 18 فروردین 1394