بهره‌مندی روزانه 2 تا 3 هزار نفر در نکا از طرح آرامش بهاری

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان نکا گفت: روزانه بین 2 تا 3 هزار نفر از خدمات طرح آرامش بهاری در بقاع متبرکه نکا بهره‌مند شدند و این طرح در 12 بقعه تا پایان تعطیلات نوروزی ادامه دارد.
حجت‌الاسلام علی سلطانی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرستان نکا اظهار داشت: سازمان اوقاف و امور خیریه برای اجرای مأموریت تبدیل شدن بقای متبرکه به قطب فرهنگی طرح آرامش بهاری را در ایام نوروز هرسال در جوار امامزادگان برگزار می‌کند.وی ادامه داد: 12 بارگاه در شهرستان نکا شامل امامزاده میرمفید، امامزاده حسن، عبدالله اطرب، عبدالرحیم‌وعبدالکریم نوذرآباد، عبدالله میانگاله، یحیی سیکا، محمود قلعه‌سر، قاسم چهارسوق سوچلما، زین‌العابدین سورک، زکریا بایع‌کلا، سه‌تن برما و حمزه‌رضا آبلو از جمله امامزادگانی هستند که میزبان برگزاری طرح آرامش بهاری هستند.رئیس اداره اوقاف و امور خیریه نکا با بیان اینکه در طول تعطیلات نوروزی، روزانه بین 2 تا 3 هزار مسافر از این طرح آرامش بهاری در 12 بقعه فوق بهره‌مند می‌شوند و این نهاد در راستای تقویت باورهای دینی و ترویج سطح معنویت در طرح آرامش بهاری تلاش همه‌جانبه دارد.سلطانی افزود: در همین راستا در کنار بقاع متبرکه میزبان طرح آرامش بهاری، خیمه معرفت در امامزادگان شاخص با غرفه‌های مختلف ایجاد شده است که در بخش‌هایی چون احکام، تصحیح قرائت نماز، کودک، چند رسانه‌ای، مشاوره، فرهنگ انتظار و عفاف و حجاب فعال است.
وی گفت: اجرای طرح آرامش بهاری در ایام نوروز تاثیر بسیار خوبی در تقویت باورهای دینی مردم و همچنین رشد معنویت در جامعه دارد که با استقبال خوب مسافران روبرو بوده است که امیدواریم در راستای عمل به فرمایش مقام معظم رهبری با برگزاری طرح خیمه معرفت و اجرای طرح آرامش بهاری و حضور روحانیون در این اماکن مقدس بقاع متبرکه را به قطب فرهنگی تبدیل کنیمرئیس اداره اوقاف و امور خیریه نکا ادامه داد: فراهم کردن زیرساخت‌های لازم برای استقرار زائر و مسافر در بقاع متبرکه از جمله مسائلی است که مورد توجه قرار گرفته و ساخت‌وسازهای وسیعی در بقاع امامزادگان و بقاع متبرکه نکا انجام و یا در حال انجام است تا با انجام ساخت‌وسازهایی مناسب در این مکان‌های مقدس، بهترین خدمات به زائران ارائه شود.سلطانی گفت: 43 موقوفه، 56 بارگاه امامزاده دارای پرونده، 54 حسینیه، 20 تکیه، یک زینبیه و 213 مسجد زیر پوشش اوقاف و امور خیریه شهرستان نکا است.انتهای پیام/86002/س30/ظ1004.
طرح آرامش بهاری
12:57 - 1 آوریل 2015

1 بازنشر
5 بازدید




1 پاسخ