مصرف بیش از 200 میلیارد کیلووات ساعت برق در سال گذشته

معاون هماهنگی و توزیع شرکت توانیر گفت: در سال گذشته بیش از 200 میلیارد کیلووات ساعت برق توسط مشترکان سراسر کشور مصرف شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، غلامرضا خوش‌خلق در مراسم تکریم و معارفه مدیران عامل سابق و جدید شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین که ظهر امروز در سالن اجتماعات این شرکت صورت گرفت با اشاره به انجام طرح‌های گسترده و برجسته حوزه برق اظهار کرد:  این استان پایلوت اجرای طرح‌های نو و جدید در کشور است.وی بیان کرد: در بیش از یک دهه گذشته استان قزوین در عرصه‌های مختلف برقی وارد شده و بسیاری از طرح‌های نو را برای نخستین بار در کشور اجرا کرده است.معاون هماهنگی و توزیع توانیر عنوان کرد: در مصرف برق در برخی حوزه‌های صنعتی و مناطق کشور بالاست و باید برای کاهش آن برنامه‌ریزی مناسبی شود تا بتوان خدمات هرچه مطلوب‌تری به جامعه ارائه کرد.خوش‌خلق ادامه داد: بیش از 200 میلیارد کیلووات ساعت برق در سال گذشته در سراسر کشور مصرف شده که انتظار می‌رود با کمک و همکاری اقشار مختلف مردم برای کاهش آن اقدام شود.وی اضافه کرد: در حال حاضر بیش از یک میلیون مشترک برق در سراسر کشور فعال هستند که به صورت سالانه حدود یک میلیون و پانصد هزار مشترک به جمعیت آنها افزوده می‌شود.معاون هماهنگی و توزیع شرکت توانیر تصریح کرد: سال گذشته در برخی فصل‌ها به خصوص فصل تابستان برق بسیاری مشترکان روستایی، شهری و صنایع مختلف مصرف شده بود.
خوش‌خلق با اشاره به دلایل مصرف برق توسط مشترکان این شرکت خدماتی اظهار کرد: متاسفانه آغاز زود هنگام فصل سرما دوره طولانی مدت آن و پایان یافتن فصل گرما در زمانی فراتر از سطح انتظار از جمله عواملی بوده که منجر به افزایش مصرف برق شدمعاون هماهنگی و توزیع شرکت توانیر یادآور شد: تغییر اقلیم و گرم‌تر شدن هوا در بسیاری از نقاط کشور نسبت به سال‌های گذشته و عواملی مانند ریزگردها موجب تشدید یافتن میزان مصرف برق توسط مشترکان شد.وی خاطرنشان کرد: نقشی که برق در تامین رفاه اقشار مختلف جامعه، سرعت یافتن فعالیت‌های دستگاه‌های اجرایی و رشد و توسعه جامعه دارد غیرقابل انکار است و بنده و همکارانم به این مهم افتخار می‌کنیم.خوش‌خلق مطرح کرد: برق نقشی محوری در زندگی مردم دارد و توسعه زیرساخت‌های این حوزه می‌تواند در ارتقای فنی و اقتصادی جامعه نقش اثرگذار و سازنده‌ای داشته باشد.معاون هماهنگی و توزیع شرکت توانیر در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: هزینه مصرف برق در جمهوری اسلامی ایران نسبت به برخی از شرکت‌های خدماتی دیگر به صرفه‌تر است.انتهای پیام/77017/ج30/پ3003.
برق
18:19 - 25 اسفند 1393

1 بازنشر
2 بازدید




1 پاسخ