اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر یک استراتژی ملی است

معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: دولت به تنهایی توان مبارزه و ریشه‌کن کردن استفاده از مواد مخدر را ندارد و رویکرد اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر، یک استراتژی ملی است.
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان‌شرقی، سعید شبستری‌خیابانی در اولین همایش اجتماعی کردن مبارزه با موادمخدر که در تالار علامه جعفری دانشگاه پیام نور تبریز برگزار شد، افزود: متاسفانه رقم گردش مالی از تجارت کثیف موادمخدر و روانگردان‌ها در کشور 20 هزار میلیارد تومان که این رقم معادل دو سوم بودجه عمرانی کشور است. وی افزود: ورود این سرمایه به حوزه‌های اجتماعی، اقتصادی و سیاسی کشور می‌تواند تا حد زیادی مسیر توسعه همه جانبه جمهوری اسلامی ایران را هموارتر کند. شبستری میزان خسارت‌های قابل احصای مواد مخدر به کشور را 100 هزار میلیارد ریال عنوان و اظهار کرد: در حال حاضر بنا به گفته وزیر کشور، اعتیاد به یک بحران اجتماعی در کشور تبدیل شده است. معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان‌شرقی، اعتیاد را مهم‌ترین دغدغه مردم عنوان کرد و ادامه داد: مبارزه با عرضه موادمخدر کافی نیست و باید تمام دستگاه‌های مسئول با همیاری و همکاری خود مردم و به ویژه سازمان‌های مردم نهاد، از تقاضای مواد مخدر در جامعه بکاهند. 46 هزار نفر تعداد معتادان شناسنامه‌دار آذربایجان‌شرقی وی تعداد معتادان شناسنامه‌دار آذربایجان‌شرقی را 46 هزار نفر اعلام کرد و گفت: متاسفانه در حال حاضر تعداد زندانیان موجود در زندان تبریز، سه برابر ظرفیت اسمی این زندان است و اکثریت زندانیان زندان تبریز به خاطر جرایم ناشی از موادمخدر به حبس محکوم شده‌اند.
شبستری بر لزوم افزایش آگاه‌سازی‌های عمومی توسط رسانه‌های ارتباط جمعی و فضای مجازی در ارتباط با مضرات استفاده از مواد مخدر تاکید و تصریح کرد: آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها باید با تمام ظرفیت‌های خود برای مقابله با مصرف موادمخدر تلاش کنند. شبستری بر لزوم ساماندهی سازمان‌های مردم نهاد برای مقابله با مصرف موادمخدر و روانگردان‌ها تاکید کرد و گفت: دولت به تنهایی توان مبارزه و ریشه‌کن کردن استفاده از مواد مخدر را ندارد و با توجه به اینکه رویکرد اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر، یک استراتژی ملی است باید با پرهیز از کارهای سلیقه‌ای و سنتی از اشاعه مصرف مواد مخدر و روانگردان‌ها در کشور جلوگیری کنیم. انتهای پیام/60002//چ3000
سعید شبستری
18:12 - 3 اسفند 1393

1 بازنشر
12 بازدید




1 پاسخ