دعوت از عموم مردم برای شرکت در راهپیمایی باشکوه 22 بهمن

شورای هماهنگی جبهه اصلاحات فارس با صدور بیانیه‌ای از مردم انقلابی این استان برای حضور در راهپیمایی 22 بهمن‌ماه دعوت کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، شورای هماهنگی جبهه اصلاحات فارس با صدور بیانیه‌ای از مردم انقلابی این استان برای حضور در راهپیمایی 22 بهمن‌ماه دعوت کرد که در این بیانیه آمده است: در خوانش انقلاب اسلامی آنچه عامل موجده انقلاب اسلامی بود و بالطبع عامل مبقیه آن نیز خواهد بود حضور فعالانه مردم، ایمان به اسلام عزیز و وحدت حول اهداف عدالت‌خواهانه انقلاب اسلامی بود. در این بیانیه اضافه شده است: این عوامل باعث شد که مردم بی‌سلاح با تکیه‌بر قدرت ایمان بر نیروهای تادندان‌مسلح رژیم شاهنشاهی غلبه کنند و از آن‌همه سرمایه‌گذاری برای حفظ رژیم از طریق تقویت نیروی نظامی نه‌تنها کاری برنیامد، بلکه با حرکت‌های مردمی منبعث از هدایت‌های مردم‌گرایانه حضرت امام خمینی (ره) در قالب اهدای گل به نظامیان به تسخیر قلوب آن‌ها به‌عنوان فرزندان همین ملت بپردازند. در ادامه این بیانیه تصریح شده است: تصلب در حاکمیت نه‌تنها به بقای رژیم طاغوت کمکی نکرد، بلکه تکیه‌بر قوه قهریه، قهر مردم را در پی داشت و غلبه نهایی از آن مردم بود و این امر نمود سه شعار اصلی انقلاب، یعنی آزادی استقلال و جمهوری اسلامی دانسته شد. در بخش دیگری از این بیانیه خاطرنشان شده است: اصلاح‌طلبان استان فارس بر این باورند که صیانت از این انقلاب کوشش و وسواس در تحقق شعار سه‌گانه یادشده با همان قرائت دوران انقلاب و راه بستن بر قرائت‌های بدیل و غیروفادار به خوانش انقلاب‌آفرینان است.
این بیانیه می‌افزاید: آرزو داریم همگان با اعتصام به ایمان اسلامی برخواسته از متن قرآن و متون اصلی دین، در پیشبرد انقلاب اسلامی ساعی باشیم. شورای هماهنگی جبهه اصلاحات فارس از آحاد جامعه دعوت کرده است تا با شرکت در راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن‌ماه بار دیگر پشتیبانی خود را از آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران اعلام کنند. انتهای پیام/2448/ج/ژ1001
22 بهمن
19:21 - 10 فوریه 2015

1 بازنشر
2 بازدید




1 پاسخ