رشد 60 درصدی اعتبارات منابع طبیعی در سال 94
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور از رشد 60 درصدی اعتبارات منابع طبیعی کشور در سال 94 نسبت به سالجاری خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از ملایر، مصطفی کیاکجوری عصر پنجشنبه در مراسم افتتاح طرحهای عمرانی شهرستان ملایر در جمع خبرنگاران از وجود بیش از 14 میلیون هکتار جنگل طبیعی در کشور خبر داد و گفت: این جنگلها در همه نقاط کشور به ویژه نواحی شمالی، زاگرس و نواحی جنوبی کشور واقع هستند.وی با اشاره به وجود 900 هزار هکتار جنگل دستکاشت در کشور افزود: همچنین امسال 40 هزار هکتار جنگلکاری و توسعه جنگل در دست اقدام داریم.معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری از وجود 84 میلیون هکتار مراتع نیز در کشور خبر داد و تصریح کرد: طرح توسعه جنگلها با همکاری مردم با عنوان جنگلکاری اقتصادی برای نخستین بار در سطح کشور انجام شده است.وی با اشاره به بارشهای کم در سالجاری در کشور اظهار کرد: کاهش بارشها در بخش منابع طبیعی موجب زودرسی کوچ عشایر شده است.کیاکجوری با بیان اینکه این امر اثر مخربی بر مراتع منابع طبیعی داشته و باعث تخریب پوشش گیاهی خواهد شد، گفت: در این راستا درصدد هستیم با مدیریت صحیح و اقدامات آبخیزداری با توجه به مشکل کمبود بارش، مشکل کمآبی را حل کنیم.وی در ادامه از رشد 60 درصدی اعتبارات منابع طبیعی کشور در سال 94 نسبت به سالجاری خبر داد و افزود: اعتبارات عمرانی ملی سازمان منابع طبیعی در لایحه بودجه سال 94 به بیش از سه هزار میلیارد ریال رسید.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری رشد اعتبارات را در بخش آبخیزداری 102 درصد، در بخش جنگلها 50 درصد و در بخش مقابله با بیابانزایی نیز 50 درصد عنوان کردوی خاطرنشان کرد: اعتبارات در بخشهایی چون آبخیزداری، توسعه و حفاظت از جنگل و مراتع کشور، مقابله با بیابانزایی، تثبیت شنهای روان، حفاظت از عرصههای منابع طبیعی و ... هزینه خواهد شد.انتهای پیام/89013/م30/چ3000.
06:59 - 17 بهمن 1393