تولید 350 تن آرد در کارخانه آرد و تجارت رودسر

مدیر کارخانه آرد و تجارت رودسر ظرفیت تولید این کارخانه را 350 تن عنوان کرد و گفت: کارخانه آرد و تجارت رودسر نیاز یک ماه آرد مورد نظر گیلان را تامین می‌کند.
به گزارش خبرگزاری فارس از رودسر، سیف‌الدین مهرآرا ظهر امروز در جریان بازدید ‌خبرنگاران از کارخانه مذکور اظهار کرد: کارخانه آرد و تجارت رودسر در سال 76 فعالیت خود را با تولید 250 تن ظرفیت آغاز کرده است. وی با اشاره به اینکه تجهیزات و ماشین‌آلات این کارخانه متعلق به کارخانه بولر آلمان است، افزود: ظرفیت تولید این کارخانه در سال 81 به 350 تن رسید. مدیر کارخانه آرد و تجارت رودسر ادامه داد: این کارخانه در سال 87 اقدام به ساخت سیلوی ذخیره‌سازی با ظرفیت 20 هزار تن کرده که با بهره‌برداری از این سیلو به قطب تولید آرد گیلان و منطقه تبدیل شده است. وی با اشاره به اینکه کارخانه آرد و تجارت رودسر در مواقع بحران می‌تواند آرد مورد نیاز یک ماه استان را تامین کند، گفت: اکنون 75 کارگر در این کارخانه مشغول به‌کار هستند. مهرآرا خاطرنشان کرد: از بین 375 کارخانه آرد کشور این کارخانه جزء 10 کارخانه برتر کشور بوده که در سال‌های متوالی رتبه نخست تا سوم را داشته است. وی با اشاره به شرایط آب و هوایی و کاهش تولید گندم در کشور گفت: اکنون گندم مورد نیاز این کارخانه عمدتاً وارداتی بوده و از بنادر شمالی کشور مانند کشورهای روسیه و قزاقستان وارد ایران می‌شود و سیلوهای ما پر از گندم دولتی و وارداتی است. مدیر کارخانه آرد و تجارت رودسر با اشاره به اینکه مشکلی در زمینه تامین آرد استان وجود ندارد، افزود: فصل برداشت گندم در جنوب کشور از 25 فروردین آغاز می‌شود و می‌تواند به تولید آرد کشور کمک کند.
وی یادآور شد: کارخانه آرد و تجارت با تکنولوژی خود می‌تواند بیشتر از 30 نوع آرد برای صنایع مختلف تولید کند و تاکنون توانسته تنها 11 نوع از آرد را به بازار و مشتری بشناساند. مهرآرا با بیان اینکه هر نوع محصول آرد برای صنایع خاص خود کاربرد دارد، افزود: آرد کلوچه‌سازی، نان سنگک و نان لواشی با هم تفاوت دارند. وی سبوس و جوانه گندم را از محصولات جانبی این کارخانه اعلام کرد و متذکر شد: جوانه گندم دارای خواص مغذی بالایی بوده که به دلیل نداشتن بازار مناسب و ارزش اقتصادی برای کارخانه، مقدار تولید آن کم است. انتهای پیام/2300/غ30/ث3001
آرد
13:11 - 9 بهمن 1393

1 بازنشر
92 بازدید




1 پاسخ