توهین به نبی‌ مکرم اسلام توطئه رژیم صهیونیستی است

امام جمعه سبزوار گفت: توهین به نبی‌ مکرم اسلام توطئه رژیم صهیونیستی است.
به گزارش خبرگزاری فارس از سبزوار، حجت‌الاسلام غلامحسین ابراهیمی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرستان سبزوار با بیان اینکه امروز غرب و رژیم صهیونیستی در میدان مقابله با اسلام راستین شکست خورده‌اند، اظهار داشت: این مسئله که عده‌ای بیایند و کاریکاتوری را طراحی کنند و عده‌ای را نیز مامور برای کشتن مسببان آن کنند یک توطئه برای راه‌اندازی موج جدید از اسلام‌هراسی در جهان است.امام جمعه سبزوار بابیان اینکه امروز انقلاب اسلامی ایران در میدان مبارزه با استکبار جهانی پیروز شده است، تصریح کرد: رسالت بزرگ انقلاب مقابله با دشمنان تا رساندن پرچم انقلاب به دست حضرت حجت(ع) است و این رسالت بزرگ تا زمان فرارسیدن مرگ استکبار ادامه دارد.وی با اشاره به اینکه گروه‌های تکفیری وابسته به سرویس‌های جاسوسی غرب و رژیم صهیونیستی نتواستند اهداف آنان را در منطقه اجرایی کنند، گفت: گروه‌های تکفیری دست‌پرورده آمریکا، انگلیس، فرانسه و رژیم صهیونیستی هستند و این مسئله بسیار وقیحانه و خجالت‌آور است که رئیس جمهور آمریکا برای مقابله با تروریست رژیم صهیونیستی را دوست و همکار خود می‌داند.خطیب جمعه سبزوار با اشاره به شهادت رزمندگان مقاومت اسلامی لبنان در خاک سوریه با تاکید بر اینکه مقاومت قطعا پاسخی در خور و شان به دشمن می‌دهد، افزود: رژیم صهیونیستی به پایان کار خود نزدیک شده و به‌زودی‌ به دست توانمند مقاومت و جهاد اسلامی نابود می‌شود.
وی با بیان اینکه شهادت رزمندگان مقاومت سبب شده تا راه مبارزه روشن‌تر از گذشته باشد، گفت: امروز هزاران نفر از رزمندگان مقاومت اسلامی آماده ایثار و فداکاری برای اسلام هستند و رژیم صهیونیستی از این مسئله به‌شدت هراس داردحجت‌الاسلام ابراهیمی با اشاره به‌ اینکه رژیم صهیونیستی باید بیش از پیش در پشت دیوار حائل خود مخفی شود، یادآور شد: تفکر از نیل تا فرات امروز در پشت دیوارهای بتنی پناه گرفته و این نشان از ترس و نابودی زودهنگام رژیم صهیونیستی است.وی در ادامه با اشاره به سالروز فرارسیدن ورود امام به کشور و جشن‌های دهه مبارک فجر خاطرنشان کرد: امروز حفظ انقلاب اسلامی از هرچیزی واجب‌تر است.حجت‌الاسلام ابراهیمی با بیان اینکه دشمن همواره از ابتدای انقلاب اسلامی سیلی‌های متعددی را دریافت کرده است،‌ ادامه داد: ما تنها کشوری هستیم که در برابر استکبار جهانی ایستاده‌ایم و یک قدم از عملکردمان پشیمان نیستیم.وی ادامه داد: راه ما راه امام(ره) و راه مبارزه است و در راه نیز دوشادوش مقام معظم رهبری(مدظله) خواهیم ایستاد.خطیب جمعه سبزوار با اشاره مشکلات موجود در جامعه نیز گفت: امروز کشور در شرایط حساسی قرار گرفته که متاسفانه رسانه‌های غربی نیز در این حوزه با انعکاس اخبار دروغ سعی دارند از این شرایط به نفع خودشان استفاده کنند.وی اضافه کرد: امروز رسانه‌های ما در این زمینه رسالتی بزرگ بر دوش دارند و آن انعکاس اخبار درست، در مقابله با رسانه‌های وابسته به غرب و ایجاد حس امیدواری در جامعه است.
وی در ادامه به مسئله حجاب، امر به معروف و قلیان‌سراها در شهرستان نیز اشاره کرد و افزود: یکی از مشکلاتی که امروز در سطح جامعه مشاهده می‌شود خرید و فروش لباس‌هایی است که روی آن واژه‌های انگلیسی با مضمون‌های زشت استامام جمعه سبزوار با تاکید بر اینکه دستگاه‌های فرهنگی و امنیتی باید نسبت به مسائل روز جامعه هوشیارانه‌تر برخورد کنند، یادآور شد: توزیع این لباس‌ها در شهرستانی مانند سبزوار که از نخستین شهرهای اسلامی است خجالت‌آور است و باید نسبت به این مسائل توجه جدی صورت گیرد.وی با اشاره به درگیری چند روز پیش اراذل و اوباش در شهرستان نیز گفت: نیروی انتظامی و دستگاه قضا نسبت به برخورد با اراذل اهتمام بیشتری داشته باشند تا مردم احساس آرامش و آسایش کنند.انتهای پیام/3138/ک30/پو3002.
غلام‌حسین ابراهیمی
14:51 - 3 بهمن 1393

1 بازنشر
6 بازدید




1 پاسخ