سمن‌های همدان نقطه قوت توسعه اجتماعی شده‌اند

معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان گفت: تشکل‌های مردمی و سازمان‌های مردم‌نهاد استان، نقطه عطف و قوت استان در توسعه اجتماعی و فرهنگی شده‌اند.
به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، محمدابراهیم الهی‌تبار بعد از ظهر امروز در مراسم چهارمین دوره انتخاب نماینده سازمان‌های مردم‌نهاد در هیئت نظارت استان ضمن تقدیر از فعالیت‌های سازمان‌های مردم‌نهاد، اظهار داشت: ما در جایگاه دولت به وجود فعالان اجتماعی و سمن‌هایی که منشأ خیر و خدمات بسیاری در جامعه هستند می‌بالیم چراکه نقطه امید و قوت استان در همکاری و همیاری با دولت شده‌اند. وی با اشاره به اینکه تشکل‌ها در نظام‌مند کردن مشارکت مردم در امور مختلف بسیار عالی ظاهر شده‌اند افزود: در سال جاری برگزاری بیش از 10 همایش استانی با حضور مسئولان و مدیران کشوری و مشارکت سمن‌ها، نشان داد همدان از ظرفیت‌ خوب و بالقوه‌ای برخوردار است. معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان گفت: شرکت فعال تعدادی از سمن‌ها در همایش ملی با حضور رئیس جمهور در تابستان گذشته، شرکت سمن‌ها در همایش‌های سایر استان‌ها، حضور نمایندگان استان در همایش تدوین پیش‌نویس لایحه قانون سازمان‌های مردم‌نهاد در وزارت کشور و کسب چند رتبه ملی و منطقه‌ای توسط تشکل‌ها دلیلی بر بالا بودن روحیه مشارکت‌پذیری و همکاری در جامعه است. وی فعالان اجتماعی در قالب سمن‌ها و تشکل‌های غیردولتی را موجب رشد کمی و کیفی شاخص‌های توسعه اجتماعی و فرهنگی دانست و گفت: سمن‌ها در این راه با توانمندسازی خود و جامعه، باید مسیر مشارکت هر چه بیشتر مردم را فراهم کنند.
الهی‌تبار با تاکید بر اینکه دولت از فعالیت سمن‌ها در راستای توسعه جامعه حمایت می‌کند، ابراز داشت: بزرگترین همایش ملی پس از انقلاب با حضور دکتر روحانی در جمع بیش از 2 هزار سازمان مردم‌نهاد کشور، گواهی بر درک جایگاه سمن‌ها در جامعه و ضرورت حضور فعالان اجتماعی و مدنی در کشور است. وی با ابراز تاسف از وجود برخی آمارهای نگران‌کننده در حوزه اجتماعی و فرهنگی گفت: متأسفانه در بخش اجتماعی مسائل و مشکلات زیادی داریم که در فرصتی مناسب سعی خواهیم کرد در جمع سمن‌ها، سیمایی از وضعیت اجتماعی کشور و استان ارائه بدهیم. رئیس هیئت نظارت بر سازمان‌های مردم‌نهاد همدان با یادآوری اینکه انتشار آمار در شاخص‌هایی چون طلاق، حاشیه‌نشینی، کاهش ازدواج، بیکاری و تغییر سبک زندگی نگران‌کننده است، افزود: دولت به شدت به همکاری و همیاری مردم در قالب سازمان‌های مردم نهاد نیازمند است. وی از حضور مدیران مسئول سازمان‌های مردم نهاد استانی در مراسم انتخاب نماینده سمن‌ها در هیئت نظارت استان تشکر کرد و خطاب به آنها گفت: شرکت شما برای انتخاب نماینده، نمادی از روحیه مسئولیت‌پذیری و تعیین سرنوشت خود است. در پایان این انتخابات، فاطمه شیرانی مدیرعامل انجمن تالاسمی استان با کسب 18 رأی به عنوان چهارمین نماینده سمن‌های استان در هیئت نظارت انتخاب و طی مراسمی از زحمات سیدحسن قشمی نماینده سابق سمن‌ها در این هیئت نیز تقدیر شد. انتهای پیام/3140/ع30/چ3000
الهی تبار معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان
17:43 - 2 بهمن 1393

1 بازنشر
3 بازدید




1 پاسخ