اختراع آجر سبک رسی توسط محقق بسیجی خراسان جنوبی

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری خراسان جنوبی گفت: دانشجوی محقق بسیجی خراسان جنوبی اختراع آجر سبک رسی را به نام خود ثبت کرد.
جواد عقیلی‌پور امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بیرجند اظهار کرد: دانشجوی محقق بسیجی خراسان جنوبی آجر سبک رسی را اختراع و به نام خود ثبت کرد.وی افزود: محمد‌رضا ارغشی دانشجوی 21 ساله شهرستان فردوس در رشته مهندسی عمران دانشگاه هرمزان بیرجند مشغول تحصیل است و این آجر سبک رسی را در مدت یک سال تولید کرده است.مسئول سازمان بسیج علمی پژوهشی و فناوری خراسان جنوبی تصریح کرد: آجر سبک رسی با وزن 800 گرم و معادل یک سوم وزن آجر معمولی ساختمان است که کاهش چشمگیری در هزینه‌های ساخت ساختمان خواهد داشت.محقق و مخترع آجر سبک رسی خراسان جنوبی در ارتباط با اختراع خود به خبرنگار فارس گفت: در آجرهای معمولی، علاوه بر خاک رس از آهک نیز استفاده می‌شود که وجود آهک در آن سبب ترک خوردگی، سنگین بودن، عایق نبودن در برابر صوت و حرارت می‌شود و حمل و نقل آن هزینه‌بر است و اینگونه مشکلات در آجر سبک رسی وجود ندارد.محمد‌رضا ارغشی یادآور شد: در آجر سبک رسی، آهک از ترکیب آجر حذف شد و تمام محصول بر پایه خاک رس و با استفاده از چند ماده شیمیایی تهیه شده که به دلیل دسترسی آسان و فراوان‌ بودن خاک رس در کشور و خراسان جنوبی، تولید آن یک مزیت محسوب می‌شود.دانشجوی دانشگاه هرمزان بیرجند خاطرنشان کرد: سبکی و مقاوم بودن در برابر ضربه و فشار، حمل و نقل آسان، افزایش سرعت کاربری و کاهش نیروی کار در صنعت ساختمان‌سازی استفاده از آجر سبک رسی را به‌صرفه‌تر از آجر معمولی می‌کند.
 ارغشی گفت: اگر آجر سبک رسی در سایز بزرگ و با دقت تولید شود می‌توان مرحله گچ و خاک که قبل از سفیدکاری در ساختمان انجام می‌شود را حذف کردوی متذکر شد: تولید آجر سبک رسی به شماره 83589 در سازمان ثبت مالکیت‌های فکری و صنعتی کشور (سازمان اختراعات ایران) ثبت شده است.انتهای پیام/69014/ج/غ30/ض1002.
آجر
00:05 - 23 دی 1393

1 بازنشر
23 بازدید




1 پاسخ