آموزش بیش از 7 هزار نفر در آموزشگاه‌های آزاد فنی‌ و حرفه‌ای قم

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان قم گفت: در 9 ماه نخست امسال هفت هزار و 837 نفر در آموزشگاه‌های آزاد فنی و حرفه‌ای آموزش‌های مهارتی را کسب کرده‌اند.
احمد عطار‌نیا امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قم با اشاره به اینکه در 9 ماه امسال هفت هزار و 837 نفر در آموزشگاه‌های آزاد آموزش‌های مهارتی را کسب کرده‌اند اظهار کرد: در مدت یاد شده با اهتمام و جدیت مدیران و مربیان بخش خصوصی یک میلیون و 662 هزار و 107 نفر ساعت آموزش‌های مهارتی در موسسات کارآموزی استان برگزار شده است. وی افزود: آموزشگاه‌های آزاد فنی و حرفه‌ای توسط بخش خصوصی و با کسب مجوز از سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور و بر اساس برنامه‌های درسی و استانداردهای مهارت آموزش مصوب سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای و تامین عوامل آموزشی واجد شرایط نسبت به برگزاری دوره‌های آموزش فنی و حرفه‌ای اقدام می‌کنند. مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان قم بیان کرد: این آموزش‌ها در 178 آموزشگاه خصوصی دارای مجوز از سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در بخش‌های صنعت و خدمات اجرا شده که هفت هزار و 837 نفر از جوانان دختر و پسر در حرفه‌های مورد علاقه خود آموزش‌های مهارتی را فرا گرفته‌اند. عطارنیا تصریح کرد: آموزش‌های بخش خصوصی در 115 حرفه آموزشی از زیرمجموعه 17 رشته آموزشی شامل فناوری اطلاعات، مراقبت و زیبایی، طراحی و دوخت، امور مالی و بازرگانی، عمران، برق، گردشگری، مکانیک، معدن، مخابرات و الکترونیک، صنایع ‌دستی، خدمات آموزشی و بهداشت و ایمنی در 9 ماه امسال برگزار شد.
وی خاطرنشان کرد: مهارت‌آموزان در آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای آزاد در پایان دوره در دو مرحله آزمون کتبی و عملی شرکت کرده و پس از قبولی در این دو مرحله، گواهینامه مهارت را کسب می‌کنند. انتهای پیام/78019/ک20/ث3001
عطارنیا
12:59 - 8 دی 1393

1 بازنشر
0 بازدید




1 پاسخ