بسترسازی جهت نیل به اهداف نظام از اهداف بسیج حقوقدانان است

رئیس سازمان بسیج حقوقدانان استان سمنان گفت: فراهم ساختن بستر مناسب جهت نیل به اهداف نظام در قشری متشکل از قضات، وکلا، مشاورین حقوقی، دفاتر اسناد رسمی و سایر دانش‌آموختگان حقوق از دیگر اهداف بسیج حقوقدانان است.
به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، حمید رهایی پیش از ظهر امروز در همایش حقوق شهروندی که با حضور قضات، وکلا، کارشناسان حقوقی ادارات و سازمان‌های دولتی در سالن جلسات سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان برگزار شد، به اقدامات شاخص سازمان بسیج حقوقدانان استان سمنان در سال 1393 اشاره و اظهار کرد: پایه‌ریزی مقدمات به جهت نیل به اهداف عالی نظام مقدس جمهوری اسلامی از اهداف سازمان بسیج حقوقدانان است.وی افزود: فراهم ساختن بستر مناسب جهت نیل به اهداف نظام در قشری متشکل از قضات، وکلا، مشاورین حقوقی، دفاتر اسناد رسمی و سایر دانش‌آموختگان حقوق از دیگر اهداف بسیج حقوقدانان است.رئیس سازمان بسیج حقوقدانان استان سمنان خاطرنشان کرد: در این راستا و بنا بر برنامه ابلاغی این سازمان با جذب عده‌ای از حقوقدانان این استان به مجموعه بسیج حقوقدانان و سازماندهی در انجمن‌های علمی معرفتی تشکیل شده در کانون‌های تابعه نواحی این سازمان ضمن فراهم کردن بستر مناسب برای ارتقاء توان علمی، معرفتی و بصیرت سیاسی این اعضا زمینه لازم به جهت حضور و پذیرفتن نقش فعال در اجرای برنامه‌های بسیج و رسیدن به این هدف که بسیج توسط خود بسیجیان اداره شود، نائل شده است.رهایی افزود: از همین روست که در اجرای برنامه‌های پیش‌بینی شده این سازمان همیشه حضور چشمگیر و فعالانه اعضا تقویت‌کننده این تفکر بوده است.
وی گفت: از دیگر برنامه‌های شاخص علمی که در شهریور امسال برگزار شد؛ همایش آگاه‌سازی با موضوع بررسی آسیب‌های دجالواره و تأثیر شبکه‌های ماهواره‌ای بر میزان جرائم و تخلفات با حضور حسین اعتصامی استاد دانشگاه و کارشناس رسانه بودرئیس سازمان بسیج حقوقدانان استان سمنان گفت:‌ در این برنامه با توجه به سطح اطلاع‌رسانی صورت گرفته شاهد حضور تعداد زیادی از حقوقدانان بسیجی در این برنامه بودیم که با توجه به غنای مطالب ارائه شده توسط سخنران بهره‌برداری مطلوبی توسط حضار صورت گرفت.رهایی از دیگر برنامه‌های اجرا شده این سازمان را برنامه دانش‌افزایی حقوقدانان بسیجی به صورت متمرکز کشوری از طریق شبکه مجازی ویدئو کنفرانس و به صورت هفتگی با حضور سخنرانان و اساتید برجسته حقوق با موضوعات؛ مبانی تحلیلی نظام جمهوری اسلامی ایران، تحلیل قانون جدید نحوه اجرای محکومیت‌های مالی و سیاست جنایی جمهوری اسلامی ایران با رویکرد قانون جدید مجازات اسلامی عنوان کرد.انتهای پیام/74007/ط30/آ3004.
بسیج
13:41 - 18 دسامبر 2014

1 بازنشر
7 بازدید




1 پاسخ