سوغات شهر مشهد متناسب با مسائل فرهنگی و زیارتی باشد

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مشهد با بیان اینکه اقتصاد شهرهای زیارتی در کنار زیارت تعریف می‌شود؛ گفت: سوغات فرهنگی شهر مشهد باید متناسب و همخوان با مسائل فرهنگی و زیارتی باشد.
به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی فناوری‌های فرهنگی، یوسف امینی با اشاره به اهمیت صنایع فرهنگی، اظهار کرد: امروزه کشورهایی که به اهمیت استراتژیک صنایع فرهنگی پی برده و اقدامات متناسبی را به انجام رسانده‌اند، از نظر اقتصادی و همچنین نفوذ فرهنگی در سطح بین‌المللی، موقعیت ممتازی دارند.وی افزود: صنایع فرهنگی از یک سو سهم چشمگیری در دسترسی افراد به اطلاعات، آموزش و فرهنگ و نیز اشتغال‌زایی داشته و از سوی دیگر نقش مهمی را در ارائه تصویر فرهنگی یک کشور یا ملت و ایجاد جایگاه مناسب در اقتصاد بین‌المللی ایفا می‌کنند.رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مشهد با بیان اینکه سوغات جزئی از فرهنگ اسلامی در سفر است، خاطرنشان کرد: سوغات فرهنگی باید متناسب و همخوان با مسائل فرهنگی و زیارتی باشد.وی با بیان اینکه محصولات موجود در بازار سوغات زائر، متناسب با هدف زیارت نیست، اظهار کرد: مناطق اطراف حرم مطهر باید جایگاه تکمیل‌کننده زیارت باشند تا بعد از خروج از حرم مطهر نیز فضای معنوی برای زائران فراهم باشد.امینی تصریح کرد: باید به باد داشته باشیم محصول و مصنوعی که قصد تولید و ارائه آن در بازار شهر زیارتی مشهد را داریم، با ارزش‌های فرهنگی و زیارتی کاملا سازگار باشد.
وی از توسعه و تقویت مراکز قرآنی، مساجد و برنامه‌های فرهنگی مطلوب به عنوان راهکارهای ارتقاء فرهنگی شهر مشهد نام برد و گفت: رشد فضایل اخلاقی با برنامه‌ریزی و اجرایی کردن طرح‌ها از مهم‌ترین وظایف اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی برای رسیدن به این هدف استانتهای پیام/70005/صا/پو3002.
سوغات مشهد
14:23 - 18 آذر 1393

1 بازنشر
1 بازدید




1 پاسخ