ابعاد مختلف فرهنگ کردستان در اطلس فرهنگی دیده شود

استاندار کردستان بر توجه به همه ابعاد فرهنگی استان در تدوین اطلس جامع فرهنگی تأکید کرد و گفت: آیین‌های سنتی و مذهبی کردستانی‌ها باید به صورت ویژه در این اطلس دیده شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، عبدالمحمد زاهدی امشب در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان در سنندج اظهار کرد: موضوع اطلس فرهنگی اگر به درستی صورت گیرد و اطلاعات آن به خوبی در کنار هم قرار گیرد و در کل کشور یک اطلس کامل داشته باشیم می‌تواند در تصمیم‌گیری‌ها و برنامه‌ریزی‌ها درست برای همه دستگاه‌های اجرایی و پزوهشگران یک مبنا باشد. وی افزود: هم‌اکنون راه‌ها، معادن، جنگل‌ها و مراتع کشور دارای اطلس هستند و برای فرهنگ هم نیازمند یک اطلس جامع هستیم. استاندار کردستان تصریح کرد: کار برای تدوین اطلس فرهنگی بسیار مشکل است چرا که باید در لابه‌لای رفتارهای مردمی به دنبال اموری باشیم و آن‌ها را در این اطلس تعریف کنیم. زاهدی افزود: در تدوین اطلس فرهنگی باید هم به عناصر مثبت فرهنگی استان نگریسته شود و هم به عناصر منفی و باید این مهم مدنظر تدوینگران آن باشد. وی خاطر نشان کرد: یک سری فعالیت‌هایی در استان‌ها شکل می‌گیرد که مقطعی است اما تداوم دارند و این مهم در استان کردستان هم وجود دارد که می‌توان به تئاتر کردی سقز و تئاتر خیابانی مریوان اشاره کرد لذا باید این برنامه‌ها نیز در اطلس فرهنگی دیده شوند. استاندار کردستان اظهار داشت: آیین‌های سنتی و مذهبی مردم کردستان، موسیقی آیینی و مذهبی و هنرهای بومی منطقه باید به صورت ویژه در تدوین اطلس فرهنگی استان دیده شوند. زاهدی افزود: باید به همه ابعاد فرهنگی استان در همه زمینه‌ها در این اطلس نگریسته شود و از نظرات و ایده‌های نخبگان و صاحب‌نظران نیز بهره گرفته شود.
استاندار کردستان همچنین اظهار داشت: باید دبیرخانه دائمی برای تدوین این اطلس فرهنگی در استان راه‌اندازی شود و به صورت منظم از ایده‌ها و نظرات نخبگان و صاحب‌نظران در این دبیرخانه استفاده شود و اطلس فرهنگی استان توسط این دبیرخانه به روز شود. انتهای پیام/79006/ش30/چ3000
عبدالمحمد زاهدی
19:05 - 26 آبان 1393

1 بازنشر
0 بازدید




1 پاسخ