استیضاح شهردار آبادان کذب است/ همه چی آرومه!

در پی انتشار خبری مبنی بر تصمیم شورای اسلامی شهر آبادان برای استیضاح و برکناری شهردار بر روی برخی از سایت‌های خبری، رئیس شورای اسلامی شهر آبادان این خبر را تکذیب کرد.
حمیدحنظل عیدانی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در آبادان، اظهار کرد: در اینکه هرکس باید به آنچه تعهد و قول داده عمل کند و پاسخگو باشد هیچ شکی نیست اما عمل به تعهدات مبتنی بر داشته‌ها، امکانات و البته اعتبارات کافی است که متاسفانه ما در این خصوص با کمبودهای زیادی مواجه‌ایم.وی افزود: از منظر عمومی مثبت یا منفی بودن کارکرد شهرداری انجام کارهایی از قبیل جمع‌آوری زباله، آسفالت معابر و خیابان‌های شهری و امثال این است که در بررسی‌های صورت گرفته عملکرد شورا و شهرداری از منظر عمومی مثبت بوده است.وی اظهار کرد: البته هنوز هم نقصان و کمبودهای زیادی وجود دارد و باید تلاش کنیم که کم و کاستی‌ها را از بین ببریم و نباید به این مقدار کار رضایت داشته باشیم.وی تصریح کرد: تلاشمان برای به دست آوردن نداشته‌های مدنظر مردم و تحقق وعده‌هایمان است.رئیس شورای اسلامی شهر آبادان یادآور شد: از منظر قانونی مثبت یا منفی بودن فعالیت شهرداران مشروط بر کارکرد براساس برنامه‌های ارائه شده و مصوب شورا است که خوشبختانه شهردار آبادان تاکنون طبق برنامه خوب پیش رفته است.عیدانی گفت: اگر در جایی از کمبود‌ها و نقصان‌ها صحبتی می‌شود نشان از عدم رضایت از کارکرد فرد و یا آن واحد نیست.وی افزود: اگر قصد خدمات رسانی به مردم و تحقق وعده‌ها را داریم باید نسبت به شایعات بی‌توجه باشیم چرا که پرداختن به اینگونه مسائل ما را از هدف دور می‌کند.
وی اظهار کرد: اگر هم قرار باشد تا از کسی سئوالی کنیم دیگر نیاز به بوق و کرنا نیست، می‌توانیم با آرامش و دوستانه مراتب را در میان گذاشته و در جهت رفع نواقص تلاش کنیمرئیس شورای اسلامی شهر آبادان تصریح کرد: با صراحت اعلام می‌کنم که هیچ صحبت و یا تصمیمی مبنی بر استیضاح و یا برکناری شهردار آبادان نیست و این تنها حاشیه‌سازی برخی سایت‌ها است که هر از گاهی دست به انجام چنین کارهایی می‌زنند.عیدانی یادآور شد: اگر سایت‌هایی که خبر استیضاح و برکناری شهردار آبادان را در قالب گفت‌وگو و از زبان نماینده شورا بیان کرده‌اند از این مسئله کاملا اطمینان دارند پس چرا نام فرد را ننوشته‌اند؟وی گفت: شورا و شهرداری زمانی را برای پرداختن به مسائل حاشیه‌ای ندارند، خوشبختانه همه ما در یک همگرایی، تعامل و هم‌افزایی خوب و مناسب در تلاش برای بهبود شرایط و ارائه بهتر و بیشتر خدمات به شهروندان آبادانی هستیم.به گفته وی این نخستین باری نیست که برخی سایت‌ها خبری با اهداف مشخص دست به نوشتن چنین مطالبی می‌زنند اما ما باید آگاه باشیم و ضمن بی‌توجهی به این شایعات خود را درگیر حاشیه‌سازی‌ها نکنیم.وی افزود: به مردم خوب، پاک و متدین آبادان این قول را می‌دهیم که با تمام توان و به کارگیری تمام ظرفیت‌ها و امکاناتی که در اختیار داریم برای ایجاد محیطی مناسب و خوب برای آنها بکوشیم و در این مسیر به همراهی و مشارکت آنان به طور جدی نیاز داریم.انتهای پیام/72025/ع40.
شهرداری آبادان
10:17 - 10 آبان 1393

1 بازنشر
3 بازدید




1 پاسخ