زلزله 5 ریشتری در بافت فرسوده شیراز فاجعه رقم می‌زند

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر شیراز گفت: قرار گرفتن شیراز بر گسل و وجود بافت فرسوده گسترده این شهر باعث می‌شود در صورت وقوع زلزله بیش از پنج ریشتر فاجعه انسانی رخ دهد.
به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، محمدرضا هاجری بعد از ظهر امروز در شصت و پنجمین جلسه شورای اسلامی این شهر اظهار داشت: زمین‌شناسان شیراز را واقع شده بر گسل زلزله می‌دانند و از این رو اگر زلزله پنج ریشتری در این شهر واقع شود با فاجعه انسانی روبرو می‌شویم. رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر شیراز افزود: شعار در باب احیای بافت فرسوده کافی است و بزرگان شهر باید بسیج همگانی را برای ایجاد امنیت در شیراز رقم بزنند. وی ادامه داد: اصفهان از تخت فولاد جایگاهی بین‌المللی برای گردشگران و زوار ایجاد کرده و ما با داشتن آرامستان دارالسلام با قدمت بیشتر از آن هنوز در خم یک کوچه هستیم. هاجری اضافه کرد: پشت آرامگاه سعدی و حافظ به خندق بدل شده و این نکته قابل گوشزد کردن است که همانگونه که برخی ادارات برای برگزاری مراسم یادروز دیگران را کنار می‌زنند اکنون نیز باید در رفع این عیوب نیز همت گمارند و اگر نمی‌توانند آن را به شهرداری واگذار کنند تا با بودجه مردم که اعتبار بخشان بزرگ فرهنگ و ادب شهر خود هستند، این مراکز عظیم صیانت شود. این مسئول خاطر نشان کرد: امروز شیراز مفتخر به سومین حرم اهل‌بیت است و عده‌ای ناآگاهانه یا آگاهانه اقدام به حذف این عنوان کرده و در ورودی شهر تنها عنوان می‌کنند «به شیراز خوش آمدید» یا به «پایتخت فرهنگی و ادبی» خوش آمدید.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورا بیان کرد: در این زمینه از شهرداری درخواست داریم در چهار ورودی و خروجی شهر شیراز تابلو «به سومین حرم اهل‌بیت و مهد شهیدان» خوش آمدید را نصب کنند و چنانچه تابلوها را اجاره می‌دهند شرط کنند که این شعار واقعی و هویت‌ساز در بهترین نقطه‌های شهر نصب شود اگر چه باعث کاسته شدن از قیمت تابلوها باشد که این کار ارزش ویژه خود را داشته با هیچ سنجه مادی قابل سنجش نیست. وی گفت: فاضلاب و پساب شیراز در شرایط کم آبی می‌تواند در آبیاری فضای سبز و درختکاری بسیار مثمر ثمر باشد و شهرداری آمادگی دارد در این زمینه با آبفا همکاری کند. هاجری متذکر شد: درخواست فرماندار سروستان برای دریافت آبها به منظور توسعه باغات پسته به مصلحت شهر شیراز نیست که در رفسنجان با آب شور پسته تولید می‌کنند و آن را هر کیلو 30 هزار تومان می‌فروشند و ما در فارس با آب شیرین گندم کاشته و آن را به کمتر از یک هزار تومان به فروش می‌رسانیم که این کار جز خسارت وارد کردن به شهر چیزی نیست. انتهای پیام/2448/ن30/د1000
هاجری-شورا
16:19 - 27 اکتبر 2014

1 بازنشر
3 بازدید




1 پاسخ