جریان وحشی داعش هیچ اعتقادی به خداوند ندارد/ایران جزیره بسیار باثبات و امن در جهان است

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: موجودات بدخیم و تروریست داعش به مسیحیان و اهل سنت نیز رحم نکردند و این جریان وحشی هیچ اعتقادی به خداوند ندارند.
به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، علی لاریجانی عصر امروز در جمع مردم ساری با تبریک عید غدیر اظهار داشت:‌ مفتخریم که مردم ایران اسلامی عید غدیر را درک کردند، بسیاری از مشکلات که بعد از پیامبر به وجود آمد به دلیل عدم توجه به وصیت پیامبر درباره واقعه غدیر بود.وی تصریح کرد: در طول 14 قرن اخیر بسیاری از خون‌های ریخته شده به دلیل عدم توجه به سفارش پیامبر اکرم (ص) بود.نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: امروز نابسامانی در دنیای اسلام بسیار زیاد است، منطقه ما شرایط نابسامانی دارد و دلیل آن عدم توجه به ولایت و معارف اسلامی است.این مسئول با اعلام اینکه موجودات بدخیمی به نام داعش و تکفیری‌ها به جان مسلمانان افتاده‌اند، افزود: این افراد منافق کسانی هستند که باید سلاح‌شان را به سمت مستکبران بگیرند شیعه‌کشی در منطقه راه انداختند و بدترین توفیق به شیعیان در حال حاضر انجام می‌شود.لاریجانی اضافه کرد:‌ موجودات بدخیم و تروریست به مسیحیان و اهل سنت نیز رحم نکردند و این جریان وحشی هیچ اعتقادی به خداوند ندارند.این مسئول با اعلام اینکه باید سابقه تاریخی غدیر را بشناسیم افزود: غدیر راه اتحاد و عزت مسلمانان است و سبب تمسک به اهل بیت می‌شود و ما مفتخریم که جزء شیعیان هستیم و معارف اهل بیت در کشور ما اجرا می‌شود.
رئیس مجلس با بیان اینکه اگر ملت ما ‌علیه آمریکا و غرب عزتمندانه ایستادگی کرد به دلیل علاقه‌ای که به اهل بیت داشت بود، ‌اضافه کرد: روش اهل بیت در کشور ما باید ادامه پیدا کند و راه رستگاری ملت ایران در پیروی از فرهنگ غدیر استاین مسئول با اعلام اینکه ایران گردنه‌های سختی را عبور کرد افزود: دلیل پشت پا گذاشتن مشکلات به دلیل وحدت و اطاعتی که از ولایت وجود داشت بود.این مسئول با اعلام اینکه ایران جزیره بسیار باثبات و امن در جهان است، افزود: هیچ کشوری جرأت نمی‌کند در برابر ایران رفتار ناشایست داشته باشد، ایران کشور قدرتمند و امن است.رئیس مجلس با بیان اینکه مشکلات اقتصادی در کشور وجود دارد و به هم‌ریختگی اقتصادی نیز مشاهده می‌شود، اضافه کرد: مجلس، دولت، قوه قضائیه برای رفع این مشکلات تلاش می‌کنند.لاریجانی با بیان اینکه برای ایجاد شرایط مطلوب اقتصادی باید به تولید توجه شود،‌افزود: سرمایه‌های زیادی در کشور وجود دارد که باید بالفعل تبدیل شود که با تبدیل این سرمایه بیکاری و تورم در کشور کاهش پیدا می‌کند.وی با اعلام اینکه باید مازندران قطب مهم در صنعت شود، گفت:‌سرمایه‌گذاری در حوزه صنعت مشکل اقتصاد مازندران را حل می‌کند.این مسئول با اشاره به قابلیت مازندران در حوزه کشاورزی به ویژه در برنج، گفت:‌ تبدیل زمین‌های کشاورزی مازندران به ویلا ناسپاسی است.
رئیس مجلس گفت:‌ تغییر کاربری زمین کشاورزی ناسپاسی است و خسارت ملی برای کشور به وجود می‌آورد و مسئولان استان کاملا باید در جلوگیری از تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی جدی باشندوی با اعلام اینکه جمعیت ما رو به افزایش است افزود: برای تأمین امنیت غذایی ایران باید از زمین‌های کشاورزی صیانت کنیم و با کمک تولیدکنندگان زمینه درآمدزایی را فراهم کنیم.این مسئول از برنامه‌ریزی مجلس برای توسعه شهرسازی در برنامه ششم خبر داد.وی در پایان با اشاره به مشکلاتی که در شهر ساری وجود دارد، افزود: پیشنهاداتی را برای بهسازی شهر ساری به مسئولان و اعضای شورای شهر ساری ارائه کردم.انتهای پیام/86004/ش‌40/پ3003.
علی لاریجانی
20:35 - 17 مهر 1393

1 بازنشر
3 بازدید




1 پاسخ