40 هیئت ورزشی در شهرستان بروجرد فعالیت دارند

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان بروجرد گفت: 40 هیئت ورزشی در شهرستان بروجرد فعالیت دارند.
به گزارش خبرگزاری فارس از بروجرد، محمود ترابی صبح امروز در جلسه بررسی برنامه‌های هفته تربیت بدنی در اداره ورزش و جوانان این شهرستان، گفت: این هیئت‌ها در بخش‌های مختلف فعالیت کرده و موفق به کسب مقامات خوبی شده‌اند. وی ادامه داد: هیئت‌های قهرمانی مانند دوچرخه سواری، بوکس و کشتی از جمله این هیئت‌ها است که در سطح ملی، جهانی و آسیایی در رده‌های مختلف جوانان و نوجوانان مقامات خوبی را کسب کرده‌اند. رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان بروجرد تصریح کرد: با توجه به پتانسیل بالای شهرستان بروجرد ورزشکاران در 15 رشته ورزشی به اردو‌های تیم ملی دعوت شده‌اند. ترابی اضافه کرد: خانواده‌ها باید در راستای سلامت جسم و روح فرزندان خود آنان را به سمت ورزش‌های مختلف سوق دهند. وی با اشاره به اینکه بروجرد تنها شهرستانی است که واحد جوانان آن به صورت مستقل عمل می‌کند، تاکید کرد: این شهرستان واحد جوانان مستقلی داشته که زیر نظر اداره ورزش و جوانان فعالیت می‌کند. رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان بروجرد خاطر نشان کرد: ورزش قهرمانی در شهرستان بروجرد ارتقاء و توسعه یافته و برنامه‌ریزی شده که در بازی‌های آسیایی آینده ورزش‌کاران بیشتری از این شهرستان حضور داشته باشند. ترابی بیان داشت: اداره ورزش و جوانان در راستای توسعه ورزش همگانی برنامه‌های خوبی را در دست اجرا داشته که در نهایت ورزش قهرمانی در کنار ورزش همگانی اجرا شده و مکمل آن باشد.
وی اظهار کرد: وظیفه اصلی و مهم اداره ورزش و جوانان توسعه فضاهای ورزشی بوده که ارگان‌های مختلفی شهرداری، ناحیه مقاومت بسیج، آموزش و پرورش و بخش خصوصی در این راستا سهم به سزایی داشته‌اند. این مسئول ادامه داد: مهمترین پروژه‌های اداره ورزش و جوانان شهرستان بروجرد احداث استادیوم 15 هزار نفری فوتبال بوده که تاکنون 25 درصد پیشرفت کاری داشته است. ترابی تصریح کرد: هتل ورزش با 65 درصد پیشرفت و سالن باستانی با 80 درصد پیشرفت کاری از دیگر پروژه‌های این اداره است. وی افزود: سالن ورزش‌های رزمی و چمن مصنوعی استاندارد مخصوص فوتبال و دو میدانی به ترتیب 25 و 35 درصد پیشرفت کاری داشته‌اند. رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان بروجرد اضافه کرد: احداث خانه کوهنورد با 85 درصد پیشرفت کاری و سالن ملی بوکس با 90 درصد پیشرفت آماده راه اندازی در آینده‌ای نزدیک هستند. ترابی تاکید کرد: با افتتاح این پروژه‌ها سرانه ورزش در شهرستان بروجرد به 61 سانتیمتر رسیده است و به میانگین کشوری نزدیک می‌شود. وی با اشاره به احداث زمین چمن مصنوعی، اظهار کرد: یکی از مشکلات ورزشکاران در رشته فوتبال تعطیل شدن این رشته ورزشی در فصل سرما بوده که با احداث زمین این مشکل نیز رفع می‌شود. رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان بروجرد اضافه کرد: امسال ورزشکاران ما در سطح کشوری مقامات خوبی را در رشته‌های دوچرخه سواری، بوکس، کشتی، اسکیت، دو میدانی و در رشته‌های انفرادی کسب کرده که نشان دهنده قهرمان سازی هیئت‌های ورزشی فعال است.
ترابی با اشاره به اینکه امسال سه ورزشکار بروجردی در بازی‌های آسیای حضور داشته، افزود: ورزشکاران بروجردی تنها مدال آوران این دوره از مسابقات آسیایی برای استان لرستان بوده‌اند. وی بیان داشت: سال گذشته حدود 12 هزار ورزشکار سازمان یافته و بیمه شده که امسال نیز بین 12 هزار تا 13 هزار نفر هستند. انتهای پیام/2304/ق40/ژ1001
رئیس تربیت بدنی بروجرد
12:20 - 16 مهر 1393

1 بازنشر
26 بازدید




1 پاسخ