برنامه‌های هفته ایمنی در برابر زلزله در قزوین تشریح شد

رئیس کارگروه تخصصی امداد و نجات استان قزوین با اشاره به در پیش بودن هفته ایمنی در برابر زلزله و بلایای طبیعی به تشریح برنامه‌های هفته یاد شده در این استان پرداخت.
حمید ره‌انجام در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قزوین اظهار کرد: به مناسبت هفته ایمنی در برابر زلزله و بلایای طبیعی همه ساله برنامه‌هایی در سطح کشور از جمله استان قزوین برگزار می‌شود و در سال جاری نیز برنامه‌هایی با شعار «عزم ملی، تدابیر پیشگیرانه، افزایش امید و ایمنی در بلایا» برای این هفته از 19 تا 25 مهر ماه تدارک دیده شده است.وی افزود: هدف از اجرای این برنامه‌ها نمایش توانمندی‌ها و سطح آمادگی دستگاه‌های استان در زمان بروز حوادث احتمالی و نیز ارتقای دانش و آگاهی مردم است تا در مواقع لزوم بتوانند بهترین واکنش را داشته باشند.رئیس کارگروه تخصصی امداد و نجات استان قزوین ادامه داد: به همین منظور روز 19 مهر ماه امسال نیروهای امدادی در سطح استان رژه می‌روند و مشابه چنین رژه‌ای در طول هفته در شهرستان‌های استان برگزار می‌شود.ره‌انجام رسانه‌ها را از مهم‌ترین راه‌های ارتباطی میان مردم و مسئولان برای انتقال خواسته‌ها و آموزش‌های مورد نیاز دانست و تصریح کرد: از همین رو در این هفته مدیران شورای هماهنگی مدیریت بحران استان با برگزاری نشست‌های مطبوعاتی، نسبت به اطلاع‌رسانی برنامه‌ها و نیز آگاه‌سازی مردم جامعه از طریق همکاری و همراهی اصحاب رسانه، جراید و صدا و سیما اقدام می‌کنند.
رئیس کارگروه تخصصی امداد و نجات استان قزوین با اشاره به اجرای مانور دور میزی در یکی از شهرستان‌های استان به عنوان دیگر برنامه تدارک دیده شده برای هفته ایمنی در برابر زلزله و بلایای طبیعی خاطرنشان کرد: روز جمعه نیز علاوه بر حضور فعال و گسترده اعضای شورای هماهنگی مدیریت بحران و دستگاه‌های امدادی با لباس فرم در آیین عبادی سیاسی نماز جمعه، مسئولان پیش از خطبه به سخنرانی در خصوص ضرورت آمادگی برای مقابله با بلایای طبیعی می‌پردازندوی دیدار با نماینده ولی‌فقیه در استان و استاندار قزوین را از دیگر برنامه‌های این هفته برشمرد و عنوان کرد: با توجه به تأثیر تبلیغات محیطی در زمینه‌سازی برای انتقال پیام‌ها و آموزش‌های مورد نیاز به جامعه هدف، طراحی بنرها و تابلوهای مرتبط با ایمنی در برابر بلایا در دستور کار قرار دارد که پیش از آغاز این هفته در سطح شهرهای استان نصب می‌شود.رئیس کارگروه تخصصی امداد و نجات استان قزوین با تأکید بر لزوم تدوین برنامه‌هایی به منظور کاهش خسارات ناشی از بلایای طبیعی بیان کرد: از آنجا که آموزش مدیران و مسئولان لازمه موفقیت در آگاه‌سازی دیگر قشرهای جامعه است، دوره آموزشی ویژه مدیران و معاونان دستگاه‌های عضو شورای هماهنگی مدیریت بحران استان به منظور شناخت وظایف آنان در زمان وقوع زلزله روز چهارشنبه 23 مهر ماه در سالن مدیریت بحران استانداری قزوین برگزار می‌شود.
ره‌انجام اضافه کرد: همچنین اقدامات لازم برای برگزاری دوره آموزشی دیگری نیز برای کارشناسان دستگاه‌های عضو این شورا روز سه‌شنبه 22 مهر ماه در همین محل صورت می‌گیرد تا هر یک از آنان با وظایف خود به هنگام وقوع حوادث احتمالی و نحوه مواجهه با این حوادث آشنا شوندرئیس کارگروه تخصصی امداد و نجات استان قزوین عنوان کرد: این کارگروه در همین راستا از ابتدای سال تاکنون نشست‌های ویژه‌ای را به منظور آموزش اعضا و کارکنان دستگاه‌های عضو همچون ادارات کل آموزش و پرورش، اوقاف و امور خیریه، دامپزشکی، دستگاه‌های نظامی و انتظامی، شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی، گاز، آب منطقه‌ای و نظایر آن برگزار کرده است.انتهای پیام/77011/ل40/ظ1004.
حمید ره‌انجام، مدیرعامل هلال احمر قزوین
12:47 - 10 مهر 1393

1 بازنشر
3 بازدید




1 پاسخ