اختصاص 12 میلیارد تومان به بیمارستان 284 تختخوابی بیرجند

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: برای بیمارستان 284 تختخوابی بیرجند در سال جاری 12 میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده که تاکنون مبلغ 7 میلیارد تومان آن اختصاص یافته است.
به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، بهنام باریک‌بین بعد از ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران اظهار داشت: مجوز استخدام نیروهای مورد نیاز برای راه‌اندازی بیمارستان‌های سربیشه، سرایان و درمیان گرفته شده است.وی با بیان اینکه در حال حاضر پرونده‌های استخدامی این نیروها تکمیل شده است، تصریح کرد: به دلیل برخی از مشکلاتی که در وزارتخانه وجود دارد هنوز این نیروها جذب نشده‌اند.معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اضافه کرد: این مشکل تنها مختص خراسان جنوبی نیست، بلکه این مشکل در شش استان دیگر نیز وجود دارد و وزارت بهداشت نیز برای حل آن تا پایان سال قول مساعد داده است.باریک‌بین با اشاره به اینکه پروژه بیمارستان طبس نیز به پایان رسیده است، یادآور شد: هم‌اکنون موضوع جابه‌جایی از ساختمان قدیمی به ساختمان جدید باقی مانده که آن هم ظرف دو هفته آینده انجام و این بیمارستان به بهره‌برداری می‌رسد.وی به پروژه رادیوتراپی و شیمی درمانی خراسان جنوبی اشاره کرد و افزود: امیدواریم با حمایت خیران این پروژه نیز تا سال آینده به بهره‌برداری برسد.معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از پیشرفت 80 درصدی ساختمان بیمارستان فردوس خبر داد و افزود: ساخت بیمارستان بشرویه نیز تاکنون 65 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
باریک‌بین با اشاره به پروژه بیمارستان 284 تختخوابی بیرجند، گفت: برای این بیمارستان در سال جاری 12 میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده که تاکنون مبلغ 7 میلیارد تومان آن اختصاص یافته استوی اضافه کرد: در سفری که معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور به خراسان جنوبی داشتند، ایشان برای تخصیص 10 درصدی این اعتبار قول مساعد دادند.معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، زیربنای این بیمارستان را 29 هزار متر‌مربع عنوان کرد و گفت: تا پایان سال جاری مبلغ 54 میلیارد تومان برای این بیمارستان هزینه می‌شود.باریک‌بین با بیان اینکه در صورت تخصیص اعتبارات مورد نیاز، این بیمارستان در سال 94 به بهره‌برداری می‌رسد، خاطرنشان کرد: تجهیز این بیمارستان نیز نیازمند 60 میلیارد تومان اعتبار است.انتهای پیام/69022/غ30/آ3004.
نوبخت بیمارستان 200 تختخوابی بیرجند
17:41 - 27 سپتامبر 2014

1 بازنشر
1 بازدید




1 پاسخ