برخی پروژه‌های چاف و چمخاله نیمه تمام است

عضو شورای چاف و چمخاله لنگرود گفت: برخی پروژه‌های چاف و چمخاله نیمه تمام است که با تلاش شهردار در کمترین زمان ممکن تکمیل می‌شوند.
مهران مهراب‌پور امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در لنگرود با اشاره به وظایف شوراها اظهار کرد: شوراها علاوه بر وظیفه نظارت به عنوان مشاور شهردار نیز نقش مهمی ایفا می‌کنند.عضو شورای چاف و چمخاله لنگرود با بیان اینکه شوراها منتخب و نماینده مردم هستند گفت: با توجه به حساسیت کار شوراها در امر خدمت‌رسانی به شهروندان، تلاش‌ها باید به نفع منافع مردم باشد زیرا این امر در تعهد شوراها است.وی با بیان اینکه شوراها می‌توانند از اعتمادی که مردم به آنها داشتند در حد مطلوب به نفع مردم استفاده کنند، افزود: شوراها باید خودشان را باور داشته باشند که چگونه می‌توانند با تعامل و برقراری ارتباطات با مسئولان شهرستان و استان ایفای نقش کنند.وی تعامل شورا و شهرداری چاف و چمخاله را خوب توصیف کرد و متذکر شد: اعضای شورای چاف و چمخاله در تعامل با شهرداری سعی در خدمت‌رسانی به شهروندان و پاسخگویی به مطالبات آنها هستند.عضو شورای اسلامی چاف و چمخاله لنگرود با اشاره به اینکه اعضای این شورا تنها نقش بازوانی برای شهرداری را ندارد، اضافه کرد: مهم‌ترین کار شوراها علاوه بر برقراری تعامل وحدت، نظارت دقیق و موشکافانه در بخش‌های مختلف شهرداری است.وی خاطرنشان کرد: شورا با افزودن دانش و تجربه در امر نظارت در واحدهایی مانند مالی، درآمد، عمران و خدمات شهری، فضای سبز و... می‌تواند علاوه بر نظارت به عنوان مشاور شهردار نیز نقش مهمی ایفا کند.
مهراب‌پور خاطرنشان کرد: با توجه به شناختی که از کار شهردار چاف و چمخاله داریم، تمام خواسته‌ها برای حفظ حقوق و منافع شهروندان و توسعه بخشیدن به این شهر استوی با تصریح بر اینکه برخی پروژه‌های شهر چاف و چمخاله نیمه کاره مانده است، اظهار کرد: تمام تلاش شهرداری برای تسریع در اتمام این پروژه‌ها است و در کمترین زمان ممکن به بهره‌برداری می‌رسند.انتهای پیام/2300/ت30/ض1002.
شورای شهر
10:49 - 26 سپتامبر 2014

1 بازنشر
17 بازدید




1 پاسخ