دانشگاه صنعتی به معنای واقعی هنوز شکل نگرفته است / روند عجیب دانشگاهی در اردبیل

معاون پژوهشی دانشگاه محقق اردبیلی گفت: دانشگاه صنعتی به رغم شعارها و وعده‌های داده شده نه تنها شکل نگرفته بلکه در عمل این دانشگاه به یک دانشگاه فاقد امکانات به نام فناوری‌های نوین تقلیل یافته است.
به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، کریم حاجی‌زاده صبح امروز در نشست رئیس و معاونان دانشگاه محقق اردبیلی با استاندار اردبیل اظهار کرد: در اواخر دولت نهم ایجاد یکسری رشته‌های مهندسی جدید برگرفته از دانشگاه‌های تراز اول جهان با سرفصل‌های تایید شده در دانشگاه تهران و ترجمه و تصویب در شورای گسترش به استان‌ها ابلاغ شد که اغلب رشته‌های نانو و فناوری‌های جدید را شامل می‌شود که قرار بود در همه دانشگاه‌های کشور دانشکده‌های مهندسی و فناوری‌های جدید راه‌اندازی شود.وی با یادآوری اینکه تاسیس چندین دانشکده‌ به استان اردبیل ابلاغ شده بود که بعد از مصوب شدن دانشگاه صنعتی و پیگیری مسئولان استان قرار شد این دانشکده در سطح دانشگاه فناوری‌های نوین سبلان در استان راه‌اندازی شود، گفت: در گذشته پیگیری‌های مختلف برای تاسیس دانشگاه صنعتی انجام شد اما همه آنها به نتیجه مثبتی نرسیده و بالاخره با یک موافقت اصولی مجوز راه‌اندازی دانشگاه فناوری‌های نوین اما در عمل در حد یک دانشکده برای استان مصوب و ابلاغ شده است.معاون پژوهشی دانشگاه محقق اردبیلی افزود: هر جند برخی‌ها اصرار دارند که این دانشکده باید به دانشگاه ارتقاء یابد اما در عمل شاهد آن هستیم که هنوز برای راه‌اندازی دانشکده با هزاران مصیبت رو‌به‌رو هستیم چه برسد به اینکه بخواهیم دانشگاهی را با این عظمت راه‌اندازی کنیم.
حاجی‌زاده ادامه داد: باید این موافقت اصولی به قطعیت تبدیل شود تا بعد از گذشت سه سال این دانشگاه ردیف اعتباری و بودجه‌ای بگیرد که امیدواریم در سال 94 با همت و تلاش نمایندگان مجلس این امر محقق شودوی پذیرش دانشجو در چهار رشته اعم از رشته ریاضی،‌ مهندسی فیزیک، مهندسی علوم زیست‌محیطی و مهندسی محاسبات را در این دانشکده یادآور شد و بیان کرد: از بهمن سال گذشته پذیرش دانشجو در رشته فیزیک مهندسی آغاز شده و هم‌اکنون این دانشگاه 140 دانشجو دارد ولی فاقد فضای مناسب است که ما مجبور شدیم در مجموعه دانشکده ادبیات و علوم انسانی نمین این دانشجویان را جا داده و نسبت به تحصیل آنها امکانات اولیه را فراهم کنیم.به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، معاون پژوهشی دانشگاه محقق اردبیلی در پایان سخنان خود گفت: قطعاً با این فرایند نمی‌توان دانشگاه صنعتی را مدیریت کرد و بهتر است فضایی مطلوب‌تر و مستقل با همراهی مسئولان امر برای این کار در نظر گرفته شود تا حداقل دانشگاه صنعتی که در حد یک دانشکده فناوری‌های نوین تعدیل شده در فضای آبرومند ارائه خدمات کنیم.انتهای پیام/62001/صا20/ف4004.
دانشگاه محقق اردبیلی
12:43 - 23 شهریور 1393

1 بازنشر
6 بازدید




1 پاسخ