ورود 85 هزار زائر راهیان نور به مناطق عملیاتی کردستان

معاون هماهنگ‌کننده و رئیس ستاد راهیان نور سپاه بیت‌المقدس کردستان از ورود بیش از 85 هزار نفر از زائران راهیان نور به مناطق عملیاتی 8 سال دفاع مقدس و یادمان‌های این استان طی 40 روز اخیر خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، ابراهیم حسینی عصر امروز در جمع خبرنگاران در سنندج اظهار کرد: راهیان نور بزرگترین عملیات فرهنگی کشور بوده و سالانه بیش از 5 میلیون نفر در این رزمایش فرهنگی مشارکت می‌کنند. وی افزود: استان کردستان سرزمین مجاهدت‌های خاموش و ایثارگری‌های بزرگ بوده و مردم متدین و مرزدار این خطه از میهن اسلامی در واقع 2 حماسه دفاع مقدس را پشت سر گذاشته‌اند. معاون هماهنگ‌کننده سپاه بیت‌المقدس تصریح کرد: تقدیم 5هزار و 400 شهید گلگون‌کفن و رشادت‌های پیشمرگان مسلمان کرد و مجاهدت‌های مردم ولایت‌مدار کردستان از اوایل پیروزی انقلاب اسلامی و دوران 8 سال دفاع مقدس سند افتخار مردم کردستان در حوزه دفاع مقدس بوده و باید این رشادت‌ها به دیگر هموطنان شناسانده شود. حسینی اظهار داشت: سهم کردستان به دلیل حضور در 2 حماسه دوران دفاع مقدس باید از اردوهای راهیان بیش از پیش باشد و بسترهای حضور هموطنان را در یادمان‌های دفاع مقدس استان مهیا کنیم. وی افزود: عملیات ساخت یادمان‌های دفاع مقدس در کردستان شروع شده است اما برای تکمیل این یادمان‌ها نیاز به عزم ملی و تخصیص اعتبارات ملی داریم. معاون هماهنگ‌کننده سپاه بیت‌المقدس کردستان تصریح کرد: متأسفانه تاکنون برخی از دستگاه‌های اجرایی استان در امر ساخت یادمان‌ها ما را یاری ‌رساندند و انتظار می‌رود مشارکت دستگاه‌های اجرایی در این خصوص افزایش یابد.
حسینی خاطر‌نشان کرد: تلاش می‌کنیم سهم کردستان از 5 میلیون زائر راهیان نور کشور بیشتر شود و خوشبختانه در سال جاری طی 40 روز اخیر بیش از 85 هزار نفر از یادمان‌های دفاع مقدس استان بازدید کرده‌اند. وی در ادامه سخنان خود به اجرای نمایش رزمی فرهنگی "مجاهدت‌های خاموش" به منظور معرفی ارزش‌های فرهنگی و آرمان‌های والای دفاع مقدس در محل پادگان محمد رسول‌الله(ص) سنندج از 22 شهریور به مدت 30 شب خبر داد. حسینی افزود: هر شب بیش از 5 هزار نفر از این نمایش رزمی فرهنگی بازدید خواهند کرد و آیتم‌های ویژه‌ای برای بیان مجاهدت‌ها و ایثارگری‌های مردم کردستان در دوران دفاع مقدس در نظر گرفته شده است. معاون هماهنگ‌کننده سپاه بیت‌المقدس کردستان همچنین از حضور 640 زائر خارجی از 22 کشور اسلامی طی 40 روز اخیر در یادمان‌های دفاع مقدس استان خبر داد و افزود: در روزهای آتی نیز شاهد حضور زائران خارجی در یادمان‌های کردستان خواهیم بود. انتهای پیام/79006‌/ش30/چ3000
ابراهیم حسینی
19:48 - 19 شهریور 1393

1 بازنشر
5 بازدید




1 پاسخ