برگزاری همایش دستاوردها و ضرورت‌های ملی و استانی دولت در قزوین

دبیر حزب اعتدال و توسعه در استان قزوین گفت: همایش دستاوردها و ضرورت‌های ملی و استانی دولت در استان قزوین در آینده‌ای نزدیک برگزار می‌شود.
محسن قاسمی امروز در گفت‌گو با خبرنگار فارس در قزوین اظهار کرد: به منظور تشریح دستاوردهای ملی و استانی دولت تدبیر و امید در مدت یک سال گذشته همایشی با حضور مرتضی بانک معاون‌ کل سرپرست نهاد ریاست جمهوری در سالن اجتماعات دانشگاه فرهنگیان استان قزوین واقع در خیابان نواب برگزار می‌شود. وی افزود: این همایش به مناسبت گرامیداشت هفته دولت و با حضور گسترده احزاب و گروه‌های سیاسی و حامیان مردمی رئیس جمهور در روز سه‌شنبه یازدهم شهریور از ساعت 17 تا 19 برگزار می‌شود. دبیر حزب اعتدال و توسعه در استان قزوین یادآور شد: بیان مسائل و مشکلات و ارائه توانمندی‌های استان از سوی نمایندگان گروه‌های مختلف از جمله برنامه‌های این همایش است. قاسمی در ادامه با تأکید بر لزوم اطلاع‌رسانی خدمات دولت تدبیر و امید تصریح کرد: اجرای طرح جامع سلامت، کنترل تورم، تلاش دولت در راستای خارج شدن از حالت رکود تورمی، افزایش رونق فعالیت‌های اقتصادی و موفقیت‌های دستگاه سیاست خارجی در مذاکرات هسته‌ای از مهم‌ترین دستاوردهای دولت اعتدال در مدت یک سال گذشته بوده است. وی یادآور شد: ایجاد فضای آرامش، امید و عقلانیت در تصمیم‌گیری‌ها از دیگر دستاوردهای مهم دولت در این مدت است.
دبیر حزب اعتدال و توسعه در استان قزوین همچنین با تشریح سایر برنامه‌های سفر معاون‌ کل سرپرست نهاد ریاست جمهوری به استان قزوین گفت: حضور در مزار شهدا و تجدید بیعت با آرمان‌های آن بزرگواران، دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین از جمله برنامه‌های سفر معاون‌ کل سرپرست نهاد ریاست جمهوری در استان قزوین است. این مسئول ادامه داد: همچنین نشست با فرمانداران، بخشداران و مدیران ستادی استانداری و دبیران احزاب، افتتاح دفتر حزب اعتدال و توسعه در استان و رونمایی از پایگاه خبری تحلیلی باران اعتدال از دیگر برنامه‌های سفر این مسئول خواهد بود. انتهای پیام/2667/ق30/ظ1004
دبیر حزب اعتدال و توسعه در قزوین -محسن قاسمی
12:50 - 30 اوت 2014

1 بازنشر
5 بازدید




1 پاسخ