سومین کنفرانس مددکاری اجتماعی ایران در گناباد برگزار می‌شود

رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران گفت: مشارکت ۴۰۰ نخبه علمی در سومین کنفرانس مددکاری اجتماعی ایران در دانشگاه آزاد اسلامی گناباد محقق شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از گناباد، سید حسن موسوی چلک صبح امروز در جمع خبرنگاران در سالن کنفرانس دانشگاه آزاد اسلامی گناباد اظهار داشت: برگزاری سومین کنفرانس مددکاری اجتماعی ایران با عنوان امور اجتماعی در برنامه ششم توسعه در تاریخ‌های 12 و 13 شهریور ماه در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناباد فرصتی مناسب برای صدور احکام کنترل وضعیت اجتماعی کنونی است.وی تصریح کرد: در این کنفرانس 248 مقاله پذیرفته شده و 120 مقاله به سفارش و نظارت خود کنفرانس دریافت شده است و ساختار مقاله این کنفرانس با سایر کنفرانس‌های اجتماعی ایران متفاوت است و اگر قرار بود همه دانشجویان به انجام مقاله بپردازند، تعداد مقاله‌ها به بیش از هزار مقاله می‌رسید.موسوی چلک تصریح کرد: همچنین مشارکت 400 نخبه علمی برای نخستین‌بار در تاریخ کنفرانس‌ها است که در این کنفرانس محقق شده است.رئیس انجمن مددکاری اجتماعی پرداختن به مسائل اجتماعی در سند پنج ساله ششم را امری ضروری دانست و گفت: با توجه به مولفه‌های پیش‌بینی شده در سند چشم‌انداز 1404، چاره‌ای نداریم تا در برنامه پیش‌رو که در راستای اجرای سند چشم‌انداز توسعه است، به مسائل اجتماعی توجه کنیم.وی ادامه داد: خطوط قرمز آسیب‌های اجتماعی باید شکسته شود و برگزاری همایش‌ها، کنفرانس‌ها و کرسی‌های آزاد اندیشی راه حل آن است.
موسوی چلک گفت: اگر پذیرفتیم که مسائل اجتماعی جدی است، باید در بحث آسیب‌های اجتماعی با مردم صادق‌تر باشیم و واقعیت‌ها را آنگونه که هست جلوه دهیم اما متاسفانه تنها حوزه‌ای که سنجش سلامت در آن انجام نشده است، حوزه اجتماعی استوی افزود: جامعه ما به جای حضور فعال و مشارکت‌ دهنده در جامعه، تماشاگر و نظاره‌گر شده است و این بی‌تفاوتی در روابط با همسایه‌ها، محله و خویشاوندان خود را بیشتر بروز می‌دهد.انتهای پیام/70005/و30/پو3002.
مددکار اجتماعی
09:32 - 25 مرداد 1393

1 بازنشر
12 بازدید




1 پاسخ