پیرموذن: روحانی به اردبیل سفر می‌کند

دبیر و سخنگوی مجمع نمایندگان اردبیل گفت: هفته اول شهریور ماه رئیس جمهور کشورمان با سفر به اردبیل مهمان اردبیلی‌های سرفراز است.
کمال‌الدین پیرموذن در گفت‌و گو با خبرنگار فارس در اردبیل اظهار کرد: این سفر هفته اول شهریور ماه انجام می‌شود تا رئیس جمهور کشورمان با همراهی اعضای کابینه با حضور در این استان ولایی و دارالارشاد با مردم و گروه‌های مختلف دیدار و نشست‌هایی را برگزار کند.وی افزود: این سفر می‌تواند فصل جدیدی در حل مشکلات و نارسایی‌های اعتباری استان اردبیل به ویژه در اجرایی شدن پروژه‌های اقتصادی و عمرانی باشد که امیدواریم از این فرصت طلایی و استثنایی اهالی استان اردبیل به بهترین شکل استفاده کرده و بهره‌برداری کنند.نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در این سفر مهم و تاریخی سعی و تلاش بر این است تا منابع اعتباری مناسبی را برای توسعه همه‌جانبه استان و رفع نارسایی و مشکلات اختصاص پیدا کند، گفت: امیدواریم سرانجام این حرکت به یک کارآمدی مطلوب در توسعه همه‌جانبه استان منجر شود.* علاقه‌مندی رئیس جمهور آذربایجان به توسعه روابط با ایرانپیرموذن در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: هفته گذشته به همراه واعظی وزیر ارتباطات به عنوان رئیس کمیسیون مشترک همکاری جمهوری اسلامی ایران با جمهوری آذربایجان و 60 نفر از هیئت همراه دولتی و بخش خصوصی سفری را به کشور آذربایجان و شهر باکو داشتیم که همه مصوبات این سفر و نشست‌های فوق‌العاده در جهت تقویت روابط ایران و آذربایجان بود.
وی ادامه داد: ما در حال تقویت مراودات اقتصادی، فرهنگی و تاریخی توسعه‌ای دو کشور و به ویژه استان مرزی اردبیل هستیم که این امر می‌تواند تاثیرات خوبی را به همراه داشته باشددبیر و سخنگوی مجمع نمایندگان اردبیل گفت: در دیداری که با الهام علی‌اف رئیس جمهور آذربایجان داشتیم او را حریص به نزدیکی روابط با ایران و حل بسیاری از موانع و مشکلات در تقویت روابط دو کشور دیدیم که راهکارهایی نیز در این زمینه ارائه شد.پیرموذن افزود: این راهکارها تقویت و توسعه راه‌آهن آستارا – قزوین، حل مشکل گمرک بیله‌سوار و اصلاندوز، اکتشاف گاز و نفت، احداث سدها و تامین منابع آب استان اردبیل از کشور آذربایجان و بها دادن به توریسم به ویژه استفاده از ظرفیت توریسم درمانی با محوریت شهر سرعین مطرح شده و مورد پیگیری قرار گرفت.وی در پایان سخنان خود با ابراز خرسندی از تشکیل اتاق بازرگانی ایران - آذربایجان به خبرنگار فارس در اردبیل اذعان کرد: در سفری که رئیس جمهور کشورمان به آذربایجان خواهد داشت فصل جدیدی از توسعه روابط  پرشتاب ایران و آذربایجان به ویژه در منطقه اردبیل انجام شده و توسعه و تقویت روابط به شکل عقلانی و با تدبیری مناسب انجام می‌شود.انتهای پیام/62001/صا30/ظ1004.
پیرموذن
10:45 - 18 مرداد 1393

1 بازنشر
1 بازدید




1 پاسخ