دفتر انتقال تکنولوژی در کردستان راه‌اندازی می‌شود

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه کردستان گفت: در راستای شناسایی محققان و پژوهشگران بخش صنعت، دفتر انتقال تکنولوژی در کردستان راه‌اندازی می‌شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، پرفسور خالد سعیدی ظهر امروز در نخستین هم‌اندیشی دانشگاه، صنعت و فناوری در دانشکده فنی یزدان‌پناه سنندج گفت: دفتر انتقال تکنولوژی با هدف شناسایی محققان و پژوهشگران و شناسایی نیاز شرکت‌های زیرپوشش پارک علم و فناوری کردستان راه‌اندازی می‌شود.وی پارک علم و فناوری را حلقه مفقوده بین دانشگاه و صنعت عنوان کرد و افزود: هدف از ایجاد پارک علم و فناوری در کردستان ایجاد توسعه اقتصادی پایدار و دانش‌محور است.رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه کردستان با اشاره به اینکه برای رسیدن به اهداف مورد نظر نیاز به انجام خدمات خاص است، اظهار کرد: اولین خدمت در این راستا بکارگیری تخصص فارغ‌التحصیلان به صورت عملی است که باید دانشجویان در کنار یادگیری تئوری به مباحث عملی نیز توجه خاصی داشته باشند.وی سیاست وزارت علوم،‌ تحقیقات و فناوری برای نسل‌های جدید دانشگاهی را کارآفرین کردن دانشجویان عنوان کرد و افزود: پارک علم و فناوری از شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت خواهد کرد و امکانات دفتری و مشاوره فنی و مهندسی را در اختیار این شرکت‌ها قرار می‌دهد.سعیدی 15 سال معافیت مالی، معافیت از عوارض گمرکی در زمینه ورود ابزارهای خارجی و صادرات کالا را از جمله مزایای عضویت در پارک علم و فناوری عنوان کرد و ادامه داد: افراد می‌توانند برای عضویت در پارک علم و فناوری با مراجعه به سایت پروپوزال طرح خود را ارائه دهند و پس از داوری‌ها این طرح تایید و تحت حمایت پارک علم و فناوری قرار می‌گیرد.
رئیس پارک علم و فناوری کردستان یکی از چالش‌های بزرگ کردستان را عدم هم‌افزایی دانست و تصریح کرد: برای ایجاد هم‌افزایی، ادارات باید اطلاعات، امکانات و توانایی‌های خود را با هم ترکیب کرده و در راستای رفع مشکلات موجود در استان تلاش کنندسعیدی با بیان اینکه در حال حاضر هفت شرکت تحت نظر پارک علم و فناوری استان کردستان گواهی موقت دانش‌بنیان گرفته‌اند، افزود: برای انجام فعالیت‌های این شرکت‌ها 300 میلیون تومان اختصاص یافته است که این اعتبارات خارج از منابع استانی است.وی در پایان خاطرنشان کرد: وجود مراکز علمی مهم نظیر دانشگاه علوم پزشکی، کردستان، داشتن زمینه‌های کشاورزی متنوع، معادن فعال و فراوان، مرز مشترک با کشور عراق و فعالیت بازارچه‌های مرزی و دارا بودن 11 شهرک صنعتی و 830 واحد صنعتی و تولیدی در آن‌ها از جمله توانایی و ظرفیت‌های استان کردستان است که به احداث پارک علم و فناوری ضرورت می‌بخشد.انتهای پیام/79020/م30/ف4004.
پارک علم و فن آوری
14:36 - 22 خرداد 1393

1 بازنشر
3 بازدید




1 پاسخ