تشکیل کارگروه مشترک شهرداری و کمیته امداد امام برای ساماندهی مشاغل خانگی

عضو کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر مشهد از تشکیل کارگروه مشترک شهرداری و کمیته امداد امام خمینی برای ساماندهی مشاغل خانگی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شورای اسلامی شهر مشهد، فاطمه غیور اظهار داشت: با توجه به درخواست کمیته امداد امام خمینی (ره) مبنی‌ بر اختصاص فضای مناسب از سوی شهرداری برای ایجاد غرفه‌های دائمی برای تولیدکنندگان مشاغل خانگی مقرر شد تا شهرداری و این مجموعه با تشکیل کارگروه مشترکی برای حل مشکلات این دسته از تولیدکنندگان اقدامات لازم را انجام دهند. وی با اشاره به اینکه باید ساماندهی مناسب در این زمینه صورت بگیرد تا تولیدکنندگان این عرصه مشخص باشند، تصریح کرد: برای نتیجه‌بخشی در این زمینه باید مجموعه نهادهای مختلفی نظیر بهزیستی، کمیته امداد، مؤسسات مالی و بانکی نیز ورود پیدا کنند تا مشکلات آنها بررسی و ارزیابی شود. عضو کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه مشاغل خانگی یکی از زمینه‌های تحقق اقتصاد مقاومتی است، خاطرنشان کرد: باید فرصت‌های مناسب در زمینه ارائه محصولات مناسب به این تولیدکنندگان داده شود. غیور ابراز امیدواری کرد: به زودی به سمتی پیش خواهیم رفت که روزبازارها و شب‌بازارهای شهرداری هم بتوانند محل مناسبی برای عرصه محصولات خانگی باشند. وی به ایجاد پارک مینیاتوری توسط سازمان پارک‌ها اشاره کرد و متذکر شد: در حال حاضر این موضوع در دست بررسی است، اما الزام و ایجاد آن در مشهد می‌تواند زمینه‌ای برای ماندگاری زائر و همچنین نشان دادن آثار تاریخی سایر شهرهای کشور در قالب المان باشد.
عضو کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر مشهد در پایان با اشاره به اینکه این طرح در بسیاری از کشورهای دنیا اجرا شده است، افزود: مشهد با توجه به اینکه شهری زیارتی محسوب می‌شود ظرفیت و امکان زیادی برای معرفی شاخص‎ها و فرهنگ ایرانی و اسلامی و حتی ترویج فرهنگ زیارت را دارد. انتهای پیام/2202/ذ/ژ1001
فاطمه غیور شورای شهر مشهد
23:00 - 28 اردیبهشت 1393

1 بازنشر
0 بازدید




1 پاسخ