لزوم حرکت جهادی مردم و مسئولان برای توسعه فرهنگی در جامعه

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه محمد رسول‌الله(ص) کنگان بر لزوم حرکت جهادی مردم و مسئولان برای توسعه فرهنگی در جامعه تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس از کنگان، حجت‌الاسلام روح‌الله میرشکاری صبح امروز در نشست مسئولان شهرستان کنگان اظهار داشت: سپاه و بسیج از ابتدای شکل‌گیری تاکنون در راستای توفیقات نظام اسلامی فعالیت داشته و بخش عمده‌ای از موفقیت نظام اسلامی مرهون سپاه و بسیج است.مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه محمد رسول‌الله(ص)کنگان با اشاره به فرارسیدن سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری خاطرنشان کرد: شهید مطهری شهید راه عقاید شد و علم خود را در راه خداوند صرف می‌کرد.میرشکاری افزود: دشمنان نیز اندیشه‌ها و تفکرات شهید مطهری را به خوبی شناخته بودند و به همین دلیل وی را به شهادت رساندند.وی ادامه داد: این شهید بزرگوار با افکار و عقاید خود به عنوان معلم نمونه برای همه معلمان کشورمان محسوب می‌شود.این مسئول راز موفقیت شهید مطهری را تلاش، پشتکار، اخلاص، هوشیاری و بصیرت دانست و تصریح کرد: با عنایت به توصیه‌های حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری،‌ شایسته است علاقمندان به مباحث معرفتی و تربیتی با مطالعه آثار این فیلسوف گرانقدر،‌ با معارف اسلام ناب محمدی(ص) سطح دانش و آگاهی خود را ارتقا دهند.میرشکاری با اشاره به سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی گفت: آحاد مردم برای تحقق این شعار باید تلاش جهادی کنند که یکی از کارهای جهادی در عرصه فرهنگ، پژوهش و مطالعه کتب و آثار عالمان دین به‌ویژه استاد مطهری و معرفی آنها به نسل جوان و نوجوان است.
وی بر لزوم حرکت جهادی مردم و مسئولان برای توسعه فرهنگی در جامعه تاکید کرد و خواستار توجه بیشتر به فرهنگ دینی و معنوی شدانتهای پیام/2451/ل30/ض1002.
سال 93 سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی - خراسان جنوبی
09:47 - 7 مه 2014

1 بازنشر
6 بازدید




1 پاسخ