تامین نقدینگی مهم‌ترین مشکل واحدهای تولیدی است

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی گفت: مهم‌ترین مشکل واحدهای تولیدی و صنعتی استان کمبود نقدینگی و منابع مالی بانک‌ها است.
به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، محمود نعمتی ظهر امروز در چهارمین جلسه کارگروه تخصصی امور اقتصادی و تولیدی استان اظهار داشت: بالا بودن نرخ سود بانکی از یک سو و محدودیت منابع داخلی بانک‌های دولتی استان از سوی دیگر موجب شده تا مشکلات مالی واحدهای صنعتی همچنان پابرجا باشد. وی بیان کرد: تحقق شعار اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی به رونق تولید داخلی کمک کرده و سبب کاهش واردات و قاچاق کالا در کشور می‌شود. مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی تصریح کرد: همان طور که تقویت اقتصاد داخلی بستگی به تلاش تولیدکنندگان داخلی دارد، جلوگیری از ورود کالای قاچاق نیز می‌تواند نقش بسزایی در پیشرفت اقتصاد کشور داشته باشد. نعمتی خاطرنشان کرد: قاچاق کالا و ارز به بدنه اقتصاد، تولیدات داخلی و فرهنگ ایرانی ضربه می‌زند. نعمتی بر ایجاد و استمرار این‌گونه کمیسیون‌ها که سبب حل مشکلات اقتصادی است تاکید کرد و ادامه داد: برای کاهش و از بین بردن معضل قاچاق کالا و ارز باید برنامه‌سازی و برنامه‌ریزی‌های مدونی صورت گیرد. مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی بیان داشت: در بحث قاچاق دام و مواد غذایی اگر مراقب نباشیم لطمه‌های جبران‌ناپذیری به اقتصاد و سلامت مردم وارد می‌شود.
نعمتی جذب سرمایه‌گذار داخلی و خارجی در حوزه صنعت را مهم برشمرد و اظهار کرد: تامین اعتبارات لازم واحدهای صنعتی در کار گروه‌های مختلف استانی، اعمال معافیت‌های گمرکی، برگزاری نمایشگاه‌های متعدد داخلی و دعوت از سرمایه‌گذاران خارجی از کارهای انجام ‌یافته در راستای جذب سرمایه‌گذاران است. انتهای پیام/87003/ح20/ث3001
پارمیدا سمنان اشتغال کار تولید
15:50 - 16 اردیبهشت 1393

1 بازنشر
7 بازدید




1 پاسخ