ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه نیازمند اهتمام جدی مسئولان است

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان تهران بر لزوم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه تأکید کرد و گفت: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه نیازمند اهتمام جدی مسئولان است.
ابراهیم طاهرنژاد دوشنبه شب در حاشیه دیدار مسئولان استان تهران و شهرستان دماوند با خانواده معظم شهدا در دماوند، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شرق استان تهران، با اشاره به ساخت فیلم سینمایی «شیار 143» اظهار داشت: این فیلم به نسل جدید با زبان هنر فهماند که شهدا همیشه زنده هستند و با آن‌هایی که دل پاک دارند، ارتباط برقرار می‌کنند.وی با اشاره به اهداف دیدار با خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران افزود: این دیدارها باعث تجدید بیعت مجدد با شهدا و ایثارگران می‌شود.مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان تهران گفت: این دیدارها تذکری است که فراموش نکنیم شهدا برای چه جان خود را فدا کردند و باید برای اهداف آنان ارزش قائل بود.طاهرنژاد دیدار با خانواده شهدا را وظیفه همه مردم و مسئولان دانست و تصریح کرد: امروز باید بدانیم که شهدا چه زحمات و سختی‌هایی برای به ثمر رسیدن انقلاب و جمهوری اسلامی ایران کشیدند و باید خود را در قیاس با آنان قرار دهیم.وی افزود: در برهه کنونی، باید با شناساندن شهدا به نسل جدید، ارزش کار شهدا را برای نسل‌های آینده حفظ کنیم.مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان تهران گفت: با شناساندن شهدا به جامعه، خود مردم و جوانان افتخار می‌کنند که دارای چنین قهرمانانی هستند.
طاهرنژاد با اشاره به منویات رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در این زمینه اظهار داشت: قهرمانان واقعی جامعه، شهیدان بوده و آنها مظهر قدرت هستند و این باعث می‌شود که به قدرت بزرگی که خداوند متعال به واسطه شهدا داده است، افتخار کنیموی با بیان اینکه می‌توانیم شهدا را در عرصه‌های ملی و بین‌المللی معرفی کنیم، تصریح کرد: می‌توان حقانیت، صداقت، درستکاری و رشادت جوانان این سرزمین را به جهان معرفی کرد.انتهای پیام/2568/ح20/پو3002.
ایثار و شهادت
07:19 - 9 اردیبهشت 1393

1 بازنشر
0 بازدید




1 پاسخ