مردم در 22 بهمن موج جدیدی از ناامیدی را روانه کشورهای غربی می‌کنند

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران گفت: مردم با حضور پرشور در راهپیمایی 22 بهمن، موج ناامیدی جدیدی را روانه کشورهای غربی می‌کنند.
به گزارش خبرگزاری فارس از ساری به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران، حجت‌الاسلام ستار علیزاده با بیان اینکه انقلاب اسلامی قدرت پوشالی استکبار جهانی را نشان داد، اظهار داشت: انقلاب اسلامی ابهت شرق و غرب را شکست.مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران با اشاره به اینکه صیانت از دستاوردهای انقلاب اسلامی یک ضرورت است،‎ گفت: هیچ انقلابی در جهان مانند انقلاب اسلامی نبوده که با گذشت 35 سال از آن هر روز در جهان شکوفاتر و گسترده‌تر ‌شود.علیزاده بیان داشت: دهه فجر ثمره انقلاب‌های مختلف در طول تاریخ اسلام بوده که در بهمن 57 با ورود امام خمینی و تقدیم شهدای بسیاری شکوفه داد.وی تصریح کرد: شهدا انقلاب را در مقابل توطئه‌های دشمنان بیمه و اوج سرافرازی و سربلندی را نصیب ایران اسلامی کردند.این مسئول با اشاره به اینکه امروز ملت ایران به پشتوانه ارزش‌های دینی و انقلابی خود توانسته به یک ابر قدرت جهانی تبدیل شود و دنیا برای مذاکره با آن روزها به انتظار بنشیند، گفت: مهم‌ترین عوامل پیروزی انقلاب اسلامی وحدت مردم همراه با ایمان و توکل به خداوند و رهبری امام راحل است.علیزاده اظهار داشت: حضور در راهپیمایی 22 بهمن به منظور تجدید میثاق با امام و رهبری است، زیرا با شرکت گسترده و همگانی در این راهپیمایی سبب ناامیدی دشمنان و ناکامی آن‌ها در رسیدن به اهداف پلیدشان می‌شویم.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران مردمی بودن را مهم‌ترین ویژگی انقلاب اسلامی دانست و گفت: وفاداری و میثاق مردم ولایتمدار با آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی و تبعیت از فرامین مقام معظم رهبری برگ زرینی در تاریخ ملت استانتهای پیام/86003/ش/ض1002.
اوقاف
18:30 - 17 بهمن 1392

1 بازنشر
0 بازدید




1 پاسخ