جشنهای دهه فجر نشاط اجتماعی به جامعه تزریق کند
نماینده ولی فقیه در استان سمنان گفت: جشنهای دهه فجر باید نشاط اجتماعی را به جامعه تزریق کند.
به گزارش خبرگزاری فارس از استان سمنان به نقل از روابط عمومی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان استان سمنان، آیتالله سیدمحمد شاهچراغی در دیداری که با دبیرکل اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان کشور داشت، با اشاره به آغاز جشنهای دهه فجر، این دهه را دهه شادیها نامید.
وی گفت: آغاز این دهه با ورود امام به ایران اسلامی بود و در 22 بهمن ماه نیز انقلاب شکوهمند اسلامی به پیروزی رسید؛ از این رو، باید در این دهه شاد بود.
نماینده ولی فقیه در استان سمنان با تاکید بر ضرورت تجلیل از فجرآفرینان تصریح کرد: باید در این دهه از همه فجرآفرینان که جلودار آنان، امام راحل هستند، تقدیر کرد.
شاهچراغی بر لزوم حفظ وحدت در جامعه تاکید کرد و گفت: حفظ وحدت از اصول و ارکانی است که عامل اصلی پیروزی انقلاب اسلامی نیز بوده است.
وی تصریح کرد: حفظ وحدت، راضی نگه داشتن مردم و حرکت بر اساس خط امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری از مهمترین وظایفی است که باید برای حفظ انقلاب و نظام انجام داد.
شاهچراغی با بیان اینکه تربیت و هدایت نوجوانان و دانشآموزان مسئولیت سنگینی است ،به سنگینی مسئولیت اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان اشاره کرد.
نماینده ولی فقیه در استان سمنان خطاب به حاضران افزود: شما با نوجوانان و آیندهسازان این مملکت سر و کار دارید که هدایت آنها وظیفه سنگینی است؛ اما همانطور که پیامبر اسلام (ص) فرمودند اگر یک نفر را هدایت کنید، ارزش بیشتر از آنچه خورشید بر زمین میتابد، دارد.
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه امر تربیت کار بسیار سخت و بزرگی است، تصریح کرد: صرف علم انسانساز نیست بلکه این اخلاق است که انسانساز است و شما باید مهمترین اولویت و برنامههای خود را بر مدار اخلاق حسنه استوار کنید.
شاهچراغی خطاب به مسئولان اتحادیه انجمن اسلامی دانشآموزان گفت: عاشق کارتان باشید و سعی کنید به آیندهسازان کشور، اخلاق اسلامی را بیاموزید.
انتهای پیام/2249/ت/د1000
21:04 - 14 بهمن 1392