برخی افراد فرصت‌طلب به‌دنبال بدنام کردن مرزنشینان هستند

معاون سیاسی امنیتی استانداری بوشهر گفت: افراد فرصت‌طلب همواره به دنبال این بوده‌اند تا با قانون‌شکنی به ویژه در حوزه گمرک، مرزداران دلیر کشور را بدنام کنند بنابراین باید در مقابل این قانون‌شکنان ایستاد.
به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، محمدحسن پرآور ظهر امروز در کارگاه آموزشی نحوه تشکیل پرونده قاچاق کالا در بوشهر اظهار داشت: اگر قاچاق کالا اقتصاد را فلج، کارخانه‌ها را تعطیل، بیکاری را تشدید، دستگاه‌هایی را بدنام می‌کند و مفسده‌های بزرگی را در پی دارد می‌طلبد ساعت‌ها برای تهیه قوانین وقت گذاشته شود.وی اضافه کرد: حجم پرونده‌ها در دستگاه قضایی بسیار بالاست و باعث می‌شود زمان تشکیل و رسیدگی به پرونده‌ها افزایش یابد.پرآور اظهار کرد: استان بوشهر دارای شرایط استراتژیک است و این شرایط فرصتی را برای افرادی فراهم کرده است که می‌خواهند از روزنه‌‎ها و خلاهای قانونی سوءاستفاده کنند و همه استان‌های مرزی کم و بیش با این موضوع دست به گریبان هستند. از قدیم‌الایام افراد فرصت‌طلب به دنبال این بودند که از نام مردم با وفا و مرزداران غیور در شهرهای مرزی سوءاستفاده کنند و این تخلف‌ها به نام مرزنشینان شریف تمام شود و اگر در مبارزه بی‌امان نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی که با این پدیده شوم گرفتار شوند به دنبال پیدا کردن راه‌هایی هستند که از قانون فرار کنند.وی بیان کرد: نحوه تشکیل پرونده و هنگام ارسال به مراجع قضایی، پرونده از روی سهو و جهل نسبت به برخی قوانین چنان تنظیم می‌شود که قابلیت برخود قاطع نداشته باشد.
 در قوانین پیشین برخی موارد برای برخورد با قاچاقچیان پیش‌بینی نشده بود، برخی از عیب‌ها و نقص‌ها در قوانین وجود داشت و هنگامی که قانون مبارزه با قاچاقچیان کالا و ارز آن را به مجلس پیشنهاد داده شد شرایط آن با شرایط کنونی مغایرت داشتپرآور بیان کرد: این نواقص ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور را بر آن داشت با کار کارشناسی و استفاده از کارشناسان مجرب و مشاهده کمبودها و خلأهای قانونی دست به اصلاح قانون بزند. این قانون توسط شورای نگهبان تایید شده است و اخیراً نامه آن را دریافت کرده‌ایم و در آیین‌نامه جدید بسیاری از مشکلات برطرف و دست قاضی، دستگاه‌های کاشف و دستگاه‌های شاکی بازتر شده است.انتهای پیام/66006/خ30/ف4004.
پرآور معاون سیاسی استاندار بوشهر
14:39 - 23 دی 1392

1 بازنشر
10 بازدید




1 پاسخ