تروریست‌ها از سوی آمریکا و عربستان سعودی حمایت می‌شوند

امام جمعه خرم‌آباد گفت: تروریست‌ها از سوی آمریکا و عربستان سعودی حمایت می‌شوند.
به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد حجت‌الاسلام سید‌احمد میرعمادی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته در جمع نمازگزاران خرم‌آبادی ضمن تسلیت سالروز شهادت امام حسن عسکری به درگیری‌های سنگینی که بین گروه‌های تروریست در عراق صورت گرفته اشاره کرد و گفت: درگیری‌های سنگینی که بین گروه‌های تروریست به عراق صورت می‌گیرد از سوی آمریکا و عربستان سعودی حمایت می‌شود.وی افزود: دنیایی که امروز ادعای مبارزه با تروریست می‌کند از دولت عراق حمایت نمی‌کنند.میرعمادی گفت: انتظار ما از شورای امنیت این است که در مقابل تروریست‌ها ایستادگی کند.وی خاطرنشان کرد: امروز باید در این درگیری بین عراق و گروه‌های تروریست که به وجود آمده از مردمی که مورد ظلم و ستم واقع شده‌اند و در خانه و کاشانه خود را از دست داده‌اند حمایت کنند زیرا این مردم نیازمند دوباره به رسیدن به آرامش هستند.نماینده ولی فقیه در لرستان در ادامه به آغاز هفته وحدت اشاره کرد و گفت: امروز ما بیش از هر زمانی نیاز به وحدت داریم و نباید خیال کنیم که دشمنان مایوس شده‌اند بلکه دشمنان هر روز به دنبال ضربه زدن به نظام اسلامی ما هستند.امام جمعه خرم‌آباد با اشاره به اینکه دشمنان نظام هنوز دست از دشمنی برنداشته‌اند یادآور شد: امروز برای پیشرفت کشور باید از نیروهای خودی و داخلی استفاده شود زیرا مردم همواره پشتوانه نظام مقدس اسلامی هستند.میرعمادی گفت: بدون وحدت جامعه پیشرفت نمی‌کند و وحدت برای گره‌گشایی از کار مردم یک امر ضروری است.
وی تصریح کرد: مردم به دنبال این هستند که مسئولان نظام دست به دست هم دهند و به آنها خدمت کنند*نباید وقت خدمت به مردم صرف دعواهای سیاسی شودامام جمعه خرم‌آباد گفت: نباید وقت خدمت به مردم به دعواهای سیاسی تبدیل شود زیرا مردم حق مهمی بر گردن ما دارند.وی گفت: انتظار جامعه این است که مسئولان با وحدت و آرامش کامل مشکلات را حل کنند.نماینده ولی فقیه در لرستان گفت: بازی‌های سیاسی نباید وارد خدمت به مردم شود.وی با اشاره به اینکه ریاست جمهوری اسلامی با صراحت این جمله مردم خدمتگزار می‌خواهند را به کسی که مشکل معیشتی آنان را حل کند اعلام کرده است.میرعمادی گفت: ریاست جمهوری اعلام کرده که معیار شما شایسته‌سالاری، پاکدامنی و دلسوزی به این نظام است.امام جمعه خرم‌آباد خاطرنشان کرد: پیشرفت بدون وحدت و فضای خالی از سیاست امکان‌پذیر نیست.*دوران انتظار دوران آمادگی و تربیت دینی استنماینده ولی فقیه در لرستان در ادامه با اشاره به اینکه ما در دوران انتظار حضرت مهدی (عج) به سر می‌بریم گفت: ما باید بدانیم در انتظار چه کسی به سر می‌بریم و وظیفه ما نسبت به آن چیست.امام جمعه خرم‌آباد خاطرنشان کرد: امروز ما انتظار عدالت‌گستر جهان را می‌کشیم و کسی که اگر بیاید می‌خواهد بردگی را از گردن بشریت در بیاورد و انتظار کسی که با ظهورش آرمان‌های اساسی و آرزوهای پیامبران را عملی می‌کند.میرعمادی تصریح کرد: ما انتظار کسی را می‌کشیم که تمام انحرافات و کجی‌هایی که در دین هست را از بین می‌برد و می‌خواهد امنیت را در تمام جوامع به وجود بیاورد.
نماینده ولی فقیه در لرستان گفت: حضرت حجت می‌آید تا حاکمیت الله و حکومت اسلامی را در تمام باب‌ها عملی کند در این صورت چنین انتظاری زمینه را برای رشد و پرورش استعداد‌ها فراهم می‌کندوی با اشاره به اینکه این نوع انتظار برای انسان مسئولیت‌آور است یادآور شد: بهترین عبادت انتظار فرج است و ما باید سعی کنیم در این انتظار تخلف نکنیم و خود را برای ظهور امام زمان (عج) آماده کنیم.میرعمادی در ادامه با اشاره به 24 دی ماه سالروز انتصاب مقام معظم رهبری به عنوان امام جمعه تهران تصریح کرد: 34 سال است از امامت جمعه مقام معظم رهبری می‌گذرد شخصیتی که وقتی به این سمت منصوب شد نماز جمعه تهران شکوه و عظمت بیشتری پیدا کرد.وی با بیان اینکه حضرت امام (ره) با جمله زیبای خود مقام معظم رهبری را شخصیتی با حسن سابقه توصیف کرد افزود: ایشان در علم و عمل بسیار شایسته هستند.نماینده ولی فقیه در لرستان یادآور شد: اقامه نماز جمعه در دنیای اسلام بی‌نظیر است و نماز جمعه برای مردم امید‌آفرین است.وی در ادامه تحلیل مسائل سیاسی رهبر معظم را فن خطابه ایشان، فصاحت و بلاغت، قرائت دلنشین نماز ایشان را به صورتی که عرب‌های فصیح هم از این قرائت لذت می‌برند از ویژگی‌های مهم نایب امام زمان (عج) دانست.امام جمعه خرم‌آباد خاطرنشان کرد: حضور مقام رهبری با عنوان امام جمعه سنگر دفاعی محکمی را در برابر جبهه متفاوت دشمنان به وجود آورده است.وی گفت: سیاست‌هایی که مقام معظم رهبری دارند باعث شکوه بسیاری در جهان اسلام شده است.
وی خاطرنشان کرد: حضور مقام معظم رهبری نشان می‌دهد که پیوند ایشان با مردم ناگسستنی استوی همچنین با اشاره به شهادت امام حسن عسکری (ع) خاطرنشان کرد: امام حسن عسکری (ع) در دوران امامت خود علاوه بر هدایت مردم دو مسئولیت سنگین که اولین آن حفاظت از مهدی آل محمد است و ایجاد زمینه‌سازی برای ورود مردم به عصر غیبت که این کار کار بسیار سنگینی بوده و دومین مسئولیت امام حسن عسکری (ع) حفاظت از دین و معارف اسلامی است.میرعمادی تصریح کرد: امام حسن عسکری (ع) توانست انحرافاتی که توسط کج‌اندیشان در دین و معارف اسلامی به وجود آمده بود را حفاظت کند و در مقابل اینها بایستد و راه را برای ورود مردم و عصر ظهور آماده کند که زحمات ایشان باعث شده بود که مردم ما امروز در دوران غیبت به سر ببرند.انتهای پیام/85001/ی40/پ3003.
نماز جمعه تهران
15:12 - 10 ژانویه 2014

1 بازنشر
5 بازدید




1 پاسخ