بنیان کارهای سینمایی و تصویری در تئاتر نهفته است

بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون با بیان اینکه بازیگران در تئاتر پرورش یافته و آموزش و تجربه کسب می‎کنند، گفت: بنیان کارهای سینمایی و تصویری در تئاتر نهفته است.
به گزارش خبرگزاری فارس در گرگان، علی نصیریان پنج‎شنبه شب در آئین افتتاح پردیس سینمایی کاپری در گرگان اظهار داشت: کارهای سینمایی و تصویری در تئاتر نهفته است و این عرصه فرصتی فراهم می‎کند تا افراد در زمینه کاری خود فرهنگ و پشتوانه فکری پیدا کنند لذا تقویت فرهنگ تئاتر از هر لحاظ ارزشمند است و باید مورد توجه بیشتری قرار بگیرد. وی با اشاره به اینکه ماهواره نمی‎تواند جای سینما را بگیرد، تصریح کرد: زمانی می‎گفتند اگر تلویزیون بیاید سینما فاتحه‎اش خوانده است و موقعی نیز اعتقاد داشتند اگر سینما بیاید تئاتر فاتحه‎اش خوانده است در حالیکه هیچکدام از اینها اتفاق نیفتاد و سینما و تئاتر فعالیت خود را ادامه دادند. این بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون با بیان اینکه انسان نیاز دارد در جمع قرار بگیرد، افزود: جمع شدن مردم در سالن‎های سینما و تئاتر همانند آئینی است که باید مورد توجه قرار بگیرد. نصیریان بیان داشت: اقداماتی که درمورد بازسازی سینما و مدرن کردن آن به لحاظ تصویر، صدا، راحتی مردم، ایجاد تسهیلات، داشتن فضاهای آماده که محیط خانوادگی سالم و امن فراهم می‌کند بسیار ارزشمند است. وی گفت: افراد نیاز دارند که در یک جمع، اثر هنری ببیند، بخندند و متاثر شوند در نتیجه کارهای ارزشمندی که انجام می‎شود تاثیرگذار خواهد بود.
نصیریان از معاون وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خواست تا برخی کارها در حوزه فرهنگ و هنر به مردم واگذار شود و یادآور شد: سینما کاپری گرگان به دست مردم و البته با حمایت نهادهای دولتی و رسمی انجام شده است لذا اگر دولت تولید فیلم را نیز به مردم واگذار کند اتفاقات خوبی در این حوزه خواهد افتاد. وی اظهار داشت: در اطراف و اکناف این مملکت استعدادهای خلاق و فراوانی وجود دارد لذا نباید فقط به منابع نفت و معادن اکتفا کنیم ما استعدادها و خلاقیهای انسانی را باید دریابیم و حمایت کنیم تا شکوفا شوند و آثار درخشان ارائه دهند. این بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون با بیان اینکه تعداد افراد خلاق در حوزه فرهنگ و هنر قابل توجه است، افزود: اما این استعدادها آن طور که باید و شاید رشد نکردند که امیدوارم در دولت یازدهم قدم‎های بلندی که وعده داده شده برداشته شود و برای قسمت فرهنگ و هنر نیز این قدم ها بلندتر برداشته شود. وی بر ضرورت حمایت در عرصه فرهنگ و هنر تاکید کرد و اظهار داشت: نیاز است تا سالن‎های سینما ساخته شود و نسبت به تئاتر توجه ویژه‎ای شود. انتهای پیام/83001/خ30/چ3000
نصیریان
07:31 - 20 دی 1392

3 بازنشر
5 بازدید




1 پاسخ