استقبال گسترده از جشنواره فیلم عمار در خراسان شمالی

دبیر چهارمین جشنواره فیلم مردمی عمار در خراسان شمالی از استقبال گسترده طیف‌های مختلف مردمی از جشنواره فیلم عمار در این استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد، مرتضی خدادادی بعد از ظهر امروز در جریان بازدید از مراکز پخش جشنواره فیلم عمار به خبرنگاران اظهار کرد: جشنواره از اواسط این هفته در بجنورد آغاز شده است. وی افزود: در این جشنواره 19 دی‌وی‌دی با 120 فیلم جشنواره به صورت اکران عمومی به نمایش در می‌آید. به گفته خدادادی، پس از اکران این فیلم‌ها در استان ارزیابی آثار از سوی مردم در قالب شماره پیامکی که اعلام شده انجام می‌شود. وی محل پخش جشنواره فیلم عمار را در پایگاه‌های بسیج، مساجد، دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه عنوان کرد. دبیر چهارمین جشنواره فیلم مردمی عمار در خراسان شمالی اظهار کرد: همچنین تدابیری اندیشیده شده تا این فیلم‌ها در منازل شهدا نیز در صورت درخواست اکران شود. وی از آغاز نمایش فیلم‌های جشنواره فیلم عمار در 12 پایگاه بسیج استان خبر داد و گفت: پخش این فیلم‌ها از سه روز گذشته آغاز شده است. خدادادی تصریح کرد: پخش فیلم‌های جشنواره در دست کم 100 کانون فرهنگی و هنری مساجد نیز در نوبت اکران قرار دارد. وی با اشاره به مذاکرات با مسئولان آموزش و پرورش استان برای پخش این فیلم‌ها در برخی از آموزشگاه‌ها اظهار امیدواری کرد تا در روزهای آینده پخش این فیلم‌ها در نوبت اکران قرار بگیرد. دبیر چهارمین جشنواره فیلم مردمی عمار در خراسان شمالی همچنین درباره پخش فیلم‌های جشنواره عمار در دانشگاه‌های استان نیز تصریح کرد: با توجه به قرار گرفتن در فصل امتحانات دانشجویان مقرر است تا اکران فیلم‌ها پس از اتمام امتحانات آغاز شود.
وی زمان این جشنواره را از 17 دی تا 22 بهمن امسال عنوان کرد و از عموم مردم دعوت به عمل آورد تا از فیلم‌های جشنواره عمار در استان دیدن کنند. خدادادی خاطرنشان کرد: این فیلم‌ها برای نخستین‌بار در این جشنواره اکران شده و در موضوعات مختلف ساخته شده است. انتهای پیام/63002/ط30/ث3001
جشنواره مردمی فیلم عمار
17:33 - 19 دی 1392

1 بازنشر
14 بازدید




1 پاسخ