400 کیلوگرم تریاک در فارس کشف شد
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فارس از انهدام باند تهیه و توزیع مواد مخدر و کشف 400 کیلوگرم تریاک از قاچاقچیان در این استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز به نقل از روابط عمومی دفتر فرماندهی انتظامی استان فارس، محمد اسماعیل مصری اظهار داشت: در راستای مبارزه با قاچاقچیان عمده مواد مخدر و سوداگران مرگ و مقابله با ورود، ترانزیت و توزیع محمولههای مواد مخدر، ماموران انتظامی استان فارس یک باند تهیه و توزیع مواد مخدر را شناسایی و منهدم کردند.
وی ادامه داد: در این مورد ماموران در چهار عملیات جداگانه قاچاقچیان را شناسایی و 400 کیلوگرم تریاک از آنان کشف کردند.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان فارس گفت: با شناسایی و انهدام این باند، 14 قاچاقچی و توزیع کننده مواد مخدر دستگیر، هفت خودرو و 24 تلفن همراه متعلق به آنان نیز توقیف شد.
دستگیری سارق به عنف در شیراز
فرمانده انتظامی شیراز از دستگیری سارق به عنف تبعه افغانستان هنگام سرقت گردنبند یک شهروند شیرازی خبر داد.
بهادر اسماعیلی در تشریح این خبر گفت: ماموران کشت یگان امداد فرماندهی انتظامی شهرستان شیراز هنگام گشتزنی در سطح شهر شیراز، موتورسوار دوترکهای را مشاهده کردند که با تهدید چاقو در حال اخاذی از یک عابر پیاده هستند.
وی ادامه داد: سارقان با مشاهده ماموران اقدام به فرار کردند و در بین مسیر یکی از آنان از موتور پیاده و قصد فرار داشت که توسط ماموران دستگیر شد.
فرمانده انتظامی شهرستان شیراز بیان کرد: این فرد دستگیر شده جوانی تبعه افغانستان بوده که در تحقیقات اقرار کرد به همراه دوستش که او نیز افغانی است با تهدید سلاح سرد، قصد سرقت گردنبند از عابر پیاده را داشتهاند.
اسماعیلی گفت: تحقیقات در مورد دستگیری همدست سارق و کشف سرقتهای احتمالی دیگر از سارق دستگیر شده ادامه دارد.
انتهای پیام/2448/صا/ث3001
12:19 - 17 آذر 1392