آماده‌سازی 1100 جای پارک خودرو در دهه آخر ماه صفر

مدیرعامل سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد گفت: سه پارکینگ اضطراری با ظرفیت یک‌هزار و 100 خودرو در مشهد برای دهه آخر ماه صفر آماده‌سازی شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد، با توجه به این مهم و برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته پارکینگ‌هایی برای استقرار ناوگان عمومی مسافربری از جمله هیئت‌های مذهبی در نظر گرفته شده که ضروری است این هیئت‌ها قبل از حرکت و حضور در این شهر با مکان استقرار آن و شرایط‌ بهره برداری از آنها آشنا شوند. محسن شریعتی گفت: با به نزدیک شدن به روزهای پایانی ماه محرم و آغاز ماه صفر و متعاقب آن افزایش حجم ورود مسافران و وسایل نقلیه عمومی بین شهری در مشهد، لزوم پیش‌بینی خدمات مناسب برای حضور خیل عظیم زائران، مسافران و مشتاقان امام رضا (ع) که به منظور شرکت در مراسم مذهبی ویژه این ایام به مشهد مقدس عازم هستند، ضروری است. وی افزود: با توجه به این مهم و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته پارکینگ‌هایی برای استقرار ناوگان عمومی مسافربری از جمله هیئت‌های مذهبی در نظر گرفته شده که ضروری است این هیئت‌ها قبل از حرکت و حضور در این شهر با مکان استقرار آن و شرایط ‌بهره‌برداری از آنها آشنا شوند. مدیرعامل سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد با اشاره به ایجاد 3پارکینگ اضطراری گفت: این پارکینگ‌ها در کمربندی بزرگراه شهید کلانتری ـ حاشیه میدان انقلاب، میدان شهید فهمیده ـ انتهای بولوار طوس و ابتدای شهرک شهید رجایی ـ مقابل میدان بار رضوی ایجاد شده است. شریعتی ادامه داد: این سه پارکینگ ظرفیت پارک یک‌هزار و 100 دستگاه خودرو را دارد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: کاروان‌های زیارتی و رانندگان باید قبل از حرکت نسبت به برنامه‌ریزی سفرهای خود اقدام لازم را به عمل آورند تا ضمن بهره‌مندی از فیض معنوی این مراسم با خاطری خوش و سفر راحت به محل اقامت خود عزیمت کنند. انتهای پیام/2202/غ
پارکینگ
17:08 - 9 آذر 1392

1 بازنشر
5 بازدید




1 پاسخ