آمادگی 400 نیروی خدماتی و 50 دستگاه ماشین آلات برف‌روبی در شهرکرد

شهردار شهرکرد گفت: 400 نیروی انسانی خدماتی، ستادی و 50 دستگاه ماشین‌آلات برف‌روبی در راستای پاکسازی معابر پوشیده از برف و رفع آبگرفتگی‌ها در شهرکرد در نظر گرفته شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، نورالله غلامیان دهکردی ظهر امروز در نشست ستاد بحران شهرداری، اظهار داشت: با توجه به نزدیک شدن فصل زمستان مجموعه شهرداری شهرکرد و سازمان‌های تابعه برای مواجهه با سرما و بارش برف در مرکز استان از آمادگی لازم برخوردار است.وی افزود: به همین منظور 400 نیروی انسانی خدماتی، ستادی و 50 دستگاه ماشین‌آلات برف‌روبی در راستای پاکسازی معابر پوشیده از برف و رفع آبگرفتگی‌ها در نظر گرفته شده است.غلامیان خاطرنشان کرد: ستاد برف‎روبی شهرداری موظف است با برف‌روبی و پاشیدن شن و نمک در معابر و خیابان‌ها، مسیر تردد مردم را از وجود برف برای تسهیل در عبور و مرور اتومبیل‌ها و شهروندان پاک کند.شهردار شهرکرد با بیان اینکه به اندازه کافی شن و نمک در انبارهای ویژه‌ای نگهداری شده است، گفت: هم اکنون بیش از 800 تن شن مخلوط با نمک به‌منظور پخش در معابر حادثه‌خیز و لغزنده شهری آماده و دپو شده است.وی اضافه کرد: مخازن مخصوص حاوی کیسه‌های شن نیز به‌منظور دسترسی سریع شهروندان در نقاط لغزنده و حادثه‌خیز شهری نیز جانمایی خواهد شد.غلامیان دهکردی با اشاره به دیگر فعالیت‌های ستاد مدیریت بحران شهرداری شهرکرد، اضافه کرد: لایروبی مسیل‌ها، هرس درختان، لکه‌گیری معابر، ترمیم ترانشه‌ها، جمع‌آوری نخاله‌های ساختمانی، آموزش شهروندان و آماده‌باش وسایط حمل و نقل عمومی شهر به منظور سرویس‌دهی به شهروندان از دیگر فعالیت‌های در حال انجام ستاد مدیریت و بحران شهرداری شهرکرد است.
شهردار شهرکرد همچنین از همشهریان خواست در هنگام بارش برف از پارک کردن خودرو در امتداد خیابان‌ها خودداری و در راستای انجام خدمات مناسب با اکیپ‌های برف‌روبی این شهرداری همکاری کنندوی بر ضرورت همکاری و هماهنگی بخش خصوصی با مجموعه عوامل شهرداری شهرکرد در مواقع اضطرار تأکید کرد و گفت: بر همین اساس لازم است تا سازمان‌ها و شرکت‌های دارای ماشین‌آلات سبک و سنگین همکاری بیشتر در مواقع ضروری با شهرداری شهرکرد داشته باشند.غلامیان دهکردی تأکید کرد: انتظار می‌رود با تدابیر اتخاذ شده، در زمستان سال جاری مشکلاتی که به دلیل بارش برف و یخبندان به‌وجود خواهد آمد در شهرکرد به پایین‌ترین میزان خود برسد و رضایت‌مندی شهروندان را فراهم سازد.شهردار شهرکرد خاطر نشان ساخت: شهروندان محترم نیز می توانند مشکلات و معضلات احتمالی به هنگام بارش برف و باران را به شماره تلفن 137 شهرداری گزارش کنند.انتهای پیام/68001/خ40/آ3004.
اردبیل-برف
14:03 - 15 آبان 1392

1 بازنشر
1 بازدید




1 پاسخ