امر به معروف به رشد مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان کمک می‌کند

معاون فرهنگی ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر استان کرمانشاه گفت: امر به معروف و نهی از منکر شامل 10 نکته تربیتی عملی است و به رشد مهارت‌های اجتماعی و مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان کمک می‌کند.
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه جلال امینی ظهر امروز در نشست خبری ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر استان کرمانشاه با اصحاب رسانه گفت: تمام تلاش‌های آموزش و پرورش در ابعاد مختلف عقلانی، عاطفی، معرفتی و اجتماعی در زمینه رشد همه‌جانبه و متعادل دانش‌آموزان است. وی تاکید کرد: فریضه امر به معروف و نهی از منکر شامل بیش از 10 نکته تربیتی عملی است و از عباداتی به‌شمار می‌رود که به رشد مهارت‌های اجتماعی و مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان کمک می‌کند. امینی در خصوص برنامه‌های معاونت فرهنگی ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر گفت: اجرای طرح یادآوران از جمله طرح‌های برتری است که استان کرمانشاه در آن سومین استان برتر است. معاون فرهنگی ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر اجرای طرح یادآوران را وظیفه شورای نظارت مدارس دانست که امر تذکر لسانی در مدارس را سرلوحه کار خود قرار دهند. مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه بیان داشت: در طرح یادآوران 165 هزار نفر دانش‌آموز در دوره‌های آموزشی متوسطه شرکت کرده‌اند و این طرح تاکنون در 2 هزار و 600 واحد آموزشی اجرا شده است. این مسئول از دیگر برنامه‌های معاونت فرهنگی ستاد احیا به صدا درآوردن زنگ امر به معروف و نهی از منکر در دبیرستان نمونه جواد‌الائمه (ع)، اجرای برنامه‌های فرهنگ آرمان‌گرایی و نقدپذیری در دانشگاه فرهنگیان با موضوع نقدپذیری با حضور اساتید و دانشجویان این دانشگاه اشاره کرد.
معاون فرهنگی ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر از برگزاری نشست صمیمانه نمایندگان طرح یادآوران و مسئولان صدا و سیما در پانزدهم آبان‌ماه خبر داد. وی به برنامه نشست با زنان در دانشگاه فرهنگیان به‌منظور آموزش تحکیم‌سازی پایه‌های خانواده و ارائه بحث‌های مشاوره‌ای و آموزشی نیز اشاره کرد. امینی اذعان داشت: امر به معروف و نهی از منکر از مهم‌ترین فریضه‌های دینی است که در حوزه‌های مختلف اجتماعی و فرهنگی در جامعه باید صورت بگیرد که در این مورد رسانه‌ها به‌عنوان بازوی توانای اجتماعی می‌توانند تاثیرگذار باشند. انتهای پیام/2700/ن۳۰
امینی
14:26 - 8 آبان 1392

1 بازنشر
3 بازدید




1 پاسخ