تاخیر پروازها مردم را کلافه کرده است

رئیس مجمع نمایندگان استان اردبیل گفت: تاخیر در پروازها آن هم به شکل غیر‌معمول عموم مردم و بهره‌برداران از پرواز هوایی را کلافه کرده است.
مصطفی افضلی‌فرد در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اردبیل اظهار داشت: یکی از مشکلات و معضلاتی که مردم به ویژه بهره‌برداران از صنعت هوایی با آن گریبانگیر هستند تاخیر در پروازها و خدمات‌رسانی نامناسب شرکت‌های هواپیمایی است که به شکل مختلف این کوتاهی و سهل‌انگاری‌ها و همچنین قصور شرکت‌های هواپیمایی نظیر ایران ایر و آتا اسباب نارضایتی و گله‌مندی مردم را فراهم کرده است. وی خاطرنشان کرد‌: امروز یکی از مواردی که بنده خود شاهد آن بودم و در روزهای گذشته نیز شاهد تاخیر 7 الی 8 ساعته مسافران شرکت هواپیمایی آتا بودیم که بدون هیچ توجیه فنی و علمی این تاخیرها انجام شده و مسئولان نیز از پذیرایی حداقلی برای مسافران امتناع کردند. نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: هر چند استان اردبیل در فرودگاه از مسافران در اردبیل با غذای گرم استقبال شد اما وضعیت به حدی در پروازها و تاخیرهای به وجود آمده نامناسب است که بنده قصور و کوتاهی را به شرکت هواپیمایی کشور منعکس کردم و قطعاً این موضوع را با وزیر راه و شهرسازی در میان گذاشته و خواستار عذر‌خواهی رسمی شرکت آتا و ایران ایر خواهم بود. افضلی‌فرد گفت: هر چند این عذرخواهی‌ها دردی را دوا نمی‌کند و کار باید از اصل و ریشه اصلاح شود اما شرکت‌های هواپیمایی باید بفهمند که در این تاخیرها تنها هزینه‌های مشهود نیست که دچار ضرر و زیان می‌شود بلکه این هزینه‌های نامشهود است که آن‌ها را متضرر می‌کند.
وی تصریح کرد: در سایه این تاخیرها و غفلت‌هایی که شرکت‌های هواپیمایی انجام می‌دهند در حقیقت اعتماد،حیثیت و آبرویشان را در بین مردم دچار خدشه می‌کنند و به یقین سرمایه بزرگ اعتماد مردمی را از دست می‌دهند. رئیس مجمع نمایندگان استان اردبیل بیان داشت: متولیان این شرکت‌ها نباید اجازه دهند که به این رابطه و سرمایه عظیم خدشه‌ای وارد شود و یا عده‌ای بخواهند این سرمایه‌ها را تضعیف کنند. افضلی‌فرد به تاخیر هشت ساعته شرکت هواپیمایی ایران ایر در مسیر اردبیل - مشهد اشاره کرد و افزود: طبق مقررات اگر پرواز شرکتی بیش از 2 ساعت تاخیر داشت باید این پروازها کنسل شود در حالی که چنین امری را در پروازهای انجام شده در فرودگاه‌های مختلف شاهد نیستیم. وی تاکید کرد: اگر شرکت‌های هواپیمایی چندین بار از بابت تاخیر متضرر شوند دیگر تاخیرها را اصلاح کرده و به جبران برخی قصورها و کوتاهی اقدام می‌کنند. این نماینده مجلس ادامه داد: بنده به مسئولان ایران ایر اعتراض شدید خود را اعلام کردم و خواستار اصلاح این رویه و رفع برخی از سوء مدیریت‌ها در این حوزه و پاسخگویی شفاف ایران ایر شدم. افضلی‌فرد در پایان سخنان خود به خبرنگار فارس در اردبیل گفت: این هفته که وزیر راه و شهرسازی به کمیسیون اصل 90 دعوت شده است قطعاً در این زمینه اعتراض مسافران و عموم مردم را اعلام می‌کنم که این تاخیرهای طولانی و نابجا قابل تحمل نیست و به جد باید در این زمینه پیگیری‌ها انجام شده و شرکت‌های هواپیمایی به وظایف خود درست و شایسته عمل کنند. انتهای پیام/62005/ر40/ظ1004
افضلی فرد
10:27 - 20 اکتبر 2013

1 بازنشر
8 بازدید




1 پاسخ