شادی گلی که یک دقیقه بیشتر دوام نداشت

پنالتی مشکوک نیمه نخست دیدار تراکتورسازی و فولاد خوزستان به نفع فولاد خوزستان در نیمه دوم داور تحت فشار بود و پس از هر صحنه با اعتراض بازیکنان و هواداران روبه‌رو می‌شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، تیم‌های تراکتورسازی تبریز با فولاد خوزستان به تساوی رضایت داده و تقسیم امتیاز کردند. مهمترین اتفاق این بازی ضربه پنالتی بود که از سوی داور اعلام شده و اعتراضات فراوانی را به دنبال داشت. این بازی حساس حاشیه‌های بسیاری داشت که بخشی از آن به شرح زیر است: هنگام ورود تیم فولاد خوزستان و حسین فرکی، تماشاگران تیم تراکتورسازی آن‌ها را تشویق کردند. تمام بازیکنان تیم فولاد خوزستان به غیر از پریرا با دسته گل به نزد جلالی رفته و برای ورود به میدان از مربی قبلی خود رخصت طلبیدند. کادر فنی تیم تراکتورسازی تبریز با دسته گل به استقبال مربیان فولاد خوزستان رفتند. البته برخورد سرد جلالی و سعداوی قابل پیش‌بینی بود. مجید جلالی دسته گل خود را به تماشاگران تیمش تقدیم کرد. لوسیانو پریرا بعد از زدن پنالتی و گل تساوی فولاد خوزستان به صورت نمایشی به شادی پرداخته و به زور یک توپ از توپ جمع‌کن‌ها گرفته و آن را به سمت تماشاگران شوت کرد تا یک کارت زرد از داور مسابقه دریافت کند. بازیکنان تیم تراکتورسازی و تماشاگران نسبت به حرکات پریرا به شدت معترض بودند. اعلام ضربه پنالتی به سود تیم فولاد خوزستان مورد اعتراض بازیکنان و تماشاگران تراکتورسازی قرار گرفته و آن‌ها معتقد بودند هیچ خطایی از سوی میلاد فخرالدینی صورت نگرفته است. تماشاگران تراکتورسازی بعد از اشتباه فاحش داور شعار داور پولکی همینه همینه را سر دادند.
اسکوربورد ورزشگاه همچون هفته‌های گذشته خاموش بوده و تنها نتیجه بازی و شعار گرامی داشت هفته تربیت بدنی و ورزش به چشم می‌خورد. احمد علیرضا بیگی استاندار آذربایجان‌شرقی به همراه اسبقیان مدیرکل ورزش و جوانان استان از مهمانان ویژه این بازی بودند. در بین دو نیمه سجاد هاشمی دونده تبریزی تیم ملی ایران با پیراهن تیم تراکتورسازی یک دور افتخاری زده و مورد تشویق تماشاگران حاضر در استادیوم قرار گرفت. علیرضا بیگی استاندار آذربایجان شرقی از سجاد هاشمی دونده المپیکی تیم ملی ایران تجلیل به عمل آورد. از این بازی استقبال خوبی به عمل آمده و بیش از 40 هزار تماشاگر در استادیوم حضور داشتند. مهدی کریمیان بعد از گل پیراهن خود را درآورده و جریمه یک کارت زرد را به جان خرید. کمتر از یک دقیقه بعد از گل دوم تراکتورسازی، بازیکنان تیم فولاد خوزستان صاحب موقعیت شده و اسماعیل شریفات گل تساوی را به ثمر رساند. تماشاگران تیم تراکتورسازی بعد از دریافت گل دوم تیمشان، شعار «عیبی‌یوخ» را سر دادند. ارشاد یوسفی دروازه‌بان تیم فولاد خوزستان به دلیل اتلاف وقت بازی از سوی داور یک کارت زرد گرفت. یازدهمین بازی دو تیم فولاد خوزستان و تراکتورسازی تبریز با تساوی خاتمه یافت. تراکتورسازی دو بار و فولاد خوزستان چهار بار رو در روی هم به پیروزی دست یافته‌اند. یک بازیکن تبریز به نام مهدی نوری در ترکیب تیم فولاد خوزستان حضور داشت. بازی در نیمه دوم زیر نور برگزار شد. محمد ایران‌پوریان با مصدومیتی که روبه‌رو شد از ترکیب تراکتورسازی بیرون آمد.
با توجه به پنالتی مشکوک نیمه اول در نیمه دوم داور تحت فشار بود و پس از هر صحنه با اعتراض بازیکنان و هواداران روبه‌رو می‌شد. انتهای پیام/60002/ر30/د1000
هواداران تراکتورسازی
18:54 - 26 مهر 1392

1 بازنشر
1 بازدید




1 پاسخ