مقابله با تیم‌های 5 میلیاردی مثل نفت آبادان دشوار است

سرمربی تیم فوتبال نفت و گاز گچساران گفت: مقابله کردن با تیمی همچون نفت آبادان که با بودجه 5 میلیارد تومانی بسته شده کاری بسیار سخت است.
محمدحسین ضیایی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در یاسوج با اشاره به روند آماده‌سازی تیم فوتبال نفت و گاز گچساران برای حضور در مسابقات لیگ دسته اول فوتبال کشور اظهار کرد: تمرینات را طبق برنامه‌های از پیش تعیین شده ادامه می‌دهیم.سرمربی تیم فوتبال نفت و گاز گچساران ادامه داد: بازیکنان تیم فوتبال نفت ترکیبی از بومی‌ها و غیر بومی‌ها هستند که در این میان 12 بازیکن غیر بومی و 14 بازیکن بومی داریم و اکثریت با بازیکنان همین استان است.بازیکن سابق تیم‌های ملی و مربی کنونی تیم فوتبال نفت و گاز گچساران در پاسخ به سؤالی مبنی بر وضعیت کلی این تیم برای حضور در مسابقات و طرح این موضوع که آیا تیم نفت می‌تواند به عنوان یکی از مدعیان صعود به لیگ برتر فوتبال کشور باشد، تأکید کرد: هر تیم همان اندازه که خرج کرده به همان مقدار هم موفقیت کسب خواهد کرد.ضیایی افزود: تیمی مانند نفت آبادان با 5 میلیارد تومان بسته شده که باید در سطح انتظار از نتیجه‌گیری بسیار متفاوت‌تر از ما به آن نگاه کرد.
سرمربی تیم فوتبال نفت و گاز گچساران با ذکر این سخن که تغییری در برنامه‌های خود نداشته‌ایم و همراه و همپا با بودجه‌ای که برای تیم در نظر گرفته‌اند پیش می‌رویم، خاطرنشان کرد: به همان اندازه که برای یک تیم هزینه می‌شود باید از آن انتظار موفقیت داشت و ما هم سعی بر این داریم که نسبت به این هزینه‌ها در وهله نخست تیم را در لیگ دسته اول فوتبال کشور حفظ کرده و در مرحله بعد جزو تیم‌های میانه جدول به بالا باشیم که باید برای این کار از جان و دل مایه گذاشتضیایی از آمادگی بازیکنان برای حضور در لیگ گفت و خاطرنشان کرد: آنهایی که از ابتدا با ما بودند به صورت صد درصدی آمادگی دارند و آنهایی هم که به تازگی به ما پیوسته‌اند باید در این مدت به مرز آمادگی کامل برسند که حداقل 20 تا 30 درصد دیگر با آمادگی کامل فاصله دارند.انتهای پیام/2571/س30/پ3003.
ضیایی
11:16 - 18 شهریور 1392

1 بازنشر
21 بازدید




1 پاسخ